Sähköpostihallinnan koulutus (1/2 pv)

Längd: 0.5 dagar , Kursspråk: finska, Kursmaterialspråk: finska, Kursmaterial : pdf
Sähköpostihallinnan koulutus (1/2 pv), ei tenttiä
1 st
Sähköpostihallinnan koulutus (1/2 pv) (0.5 dagar), 04.12.2019
340 €
+ moms. 24%.

Kursbeskrivning

Tutkimusten mukaan sähköposti vie yli kaksi tuntia päivästä. Haluaisitko oppia, miten tuon ajan voi puolittaa? Opi käyttämään sähköpostia niin, että se vie enää vähän aikaa ja vaivaa päivästä sekä sen aiheuttamat keskeytykset saadaan minimoitua.

Kouluttaja Minna Saariniemi on ajanhallinnan kouluttaja, puhuja ja kirjailija. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja hänen kehittämistä menetelmistä on julkaistu artikkeleita useissa lehdissä. Saariniemi kouluttaa yrityksille ajanhallintaa ja sähköpostin hallintaa.

Kenelle

Koulutus sopii jokaiselle parempaa työtä ja tehokuutta haluavalle organisaation jäsenelle. Voit toimia niin johtotehtävissä, asiantuntijana kuin asiakasrajapinnassakin.

SISÄLTÖ

  • Siivoa inbox
  • Rakenna pato
  • Sähköpostietiketti
  • Taltuta sähköpostiuteliaisuus
  • Arkistoi järkevästi
  • Sähköpostirutiini

 Program

Datum
Starttid
Sluttid
Anteckning!
08:30
09:00
Ilmoittautuminen ja aamiainen
09:00
12:00
Koulutus luokkatilassa
Avbokningsvillkor

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!