SAFe® Advanced Scrum Master

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
SAFe® Advanced Scrum Master, Early bird
1 Kpl
SAFe® Advanced Scrum Master (2 pv), 21.04.2020
995 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 995€

Tuotekuvaus

Kurssin kuvaus:
Kaksipäiväisen kurssin tavoitteena on antaa scrum mastereille valmiudet fasilitoida menestyksekkäästi ketteriä tiimejä, hankkeita ja organisaatioita SAFe-toimintaympäristössä.  Kurssilla perehdytään hanketason toteutusta ja jatkuvaa parantamista tukevaan vuorovaikutukseen tiimien välillä, scrum-mallin käyttöön skaalautuvissa ohjelmointi- ja DevOps-käytännöissä, kanban-menetelmän käyttöön arvontuoton menetelmänä sekä arkkitehtien, tuotehallinnan ja muiden tärkeiden sidosryhmien välisen kanssakäymisen tukemiseen laajemmassa hanke- ja organisaatiotason viitekehyksessä. Kurssi antaa toimivat työkalut, joiden avulla voidaan rakentaa tehokkaita tiimejä sekä antaa keinot korjata vääriä scrum- ja agile-toimintatapoja organisaatiossa.
 
Kurssin kohderyhmään kuuluvat mm. nykyiset scrum masterit, tiimien esimiehet, projektipäälliköt ja muut agile-tiimien fasilitaattoreina toimivat henkilöt, agile-toteutuksesta vastaavat kehityspäälliköt, agile-toiminnan kehittämisestä vastaavat henkilöt sekä hankejohtajat ja tulevat Release Train Engineerit.
 
Kurssin jälkeen on mahdollista suorittaa SAFe® Advanced Scrum Master (SASM) –sertifiointi.

Sertifiointikoe on englanninkielinen ja se tulee suorittaa itsenäisesti nettitestinä 30 päivän kuluessa kuluessa koulutuksen päättymisestä. Sertifiointitesti sisältyy kurssin hintaan. Kurssimateriaali on englanniksi, koulutus suomeksi.
 
Ennakkotiedot:
Certified ScrumMaster (CSM) – , Professional Scrum Master (PSM) – tai vaihtoehtoisesti SAFe Practitioner -sertikaatti  sekä suoritettu SAFe Scrum Master -koulutusOhjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
21.04.202009:0014:30
22.04.202009:0014:30
23.04.202009:0014:30

Päivä 1
-        ­Scrum masterin rooli SAFe-organisaatiossa
-        SAFe-periaatteiden soveltaminen scrum masterin näkökulmasta
-        Väärien agile- ja scrum-toimintatapojen korjaaminen
-        Program-tason toteutuksen tukeminen
 
Päivä 2
-        Virtauksen parantaminen Kanban- ja XP-menetelmien avulla
-        Tehokkaiden tiimien rakentaminen
-        Hankkeen suorituskyvyn parantaminen I&A:n avulla

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!