Oracle PL/SQL -peruskurssi

Kesto: 2.0 pv
Kurssin hinnoittelu
Asiakaskohtaisen kurssin hinta muodostuu oppilaskohtaisesta hinnasta
Oppilaskohtainen hinta
1 050 €
Materiaalin hinta
50 €

Tuotekuvaus

Tämä PL/SQL-kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka tulevat työssään käyttämään Oracle PL/SQL –ohjelmointikieltä joka työasemalla, sovelluspalvelimella tai tietokannassa. Tämä kurssi luo pohjan Oracle 12c tietokantamoduulit –kurssille, jossa opitaan eri moduulityyppien ominaispiirteet ja niiden tehokas hyödyntäminen. 

Perusvaatimuksena on Oracle SQL:n hallitseminen. 

Kurssin kouluttajana toimii Kari Aalto. Hänellä on PL/SQL-kokemusta 1990-luvun lopusta alkaen ja hän on kouluttanut kurssilaisia SQL:n käyttöön jo vuodesta 1994. Ennen Saariston IT:tä hän toimi Oracle kouluttajana Suomessa, Euroopan tasolla sekä Lähi-Idässä. Hän on myös toiminut Oracle teknisen tuen konsulttina Dubaissa sekä Abu Dhabissa Yhdistyneissä Arabiemiraateissa. 

Koulutuksen lisäksi Karilla on vahva käytännön kokemus PL/SQL:n käytöstä ja sovelluskehityksestä hyvin monenlaiisissa järjestelmissä ja ympäristöissä. 

Kurssin sisältö pääpiirteissään

  • PL/SQL tietokannassa ja työasemalla, koodin sijoittamisen periaatteet
  • PL/SQL-moduulityypit
  • Määrittelyt: muuttujat, tietueet, taulukot, poikkeukset
  • Ohjelmalogiikan rakentaminen 
  • Tietokantahaut PL/SQL:ssä
  • Virhekäsittely (Exception Handler)
  • Osoittimien (Cursor) käyttö
  • Sisäkkäiset lohkot ja aliohjelmakutsut

Kurssilla oppilaiden koneisiin asennetaan harjoitustietokanta (Oracle XE). Näin ollen kurssilaisille jää kurssin jälkeen itselleen ympäristö, jossa he voivat halutessaan toistaa kurssin harjoituksia. 

 

Kouluttaja

Kari Aalto on kokenut ja riippumaton Oracle- ja BI/DW-asiantuntija ja kouluttaja. Hänellä on 25 vuoden kokemus Oracle-teknologiasta ja 8 vuoden kokemus QlikView/QlikSense-teknologiasta. SQL- ja PL/SQL-kursseja hän on toimittanut vuodesta 1994.  

Kari toimi 10 vuoden ajan Oraclella kouluttajana ensin Suomessa, tämän jälkeen Oraclen koulutuskeskuksissa Englannissa, Belgiassa, Saksassa, Ruotsissa, Norjassa, Tsekeissä jne. Tämän jälkeen johtavana kouluttajana sekä teknisen tuen konsulttina Oracle Middle East:issä kohdemainaan Arabiemiraatit, Qatar, Kuwait, Oman sekä Libanon. 

Hänellä on laaja kokemus Oracle-tietokannasta ja -sovelluskehityksesta myös käytännön projekteissa. Nykyisin hän toimii yrityksessään Saariston IT (perustettu 2005) kouluttaen ja konsultoiden asiakasyrityksiä ympäri Suomen. Kari on koulutukseltaan datanomi (ATK-Instituutti 1987) sekä valtiotieteen maisteri (1996). Kurssipäivät alkavat klo 9:00 ja päättyvät n. klo 16:15.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!