Helppo videoeditointi -tietoisku (45 min)

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Editoi videosi helposti Windows 10:n maksuttomalla editorilla!

Webinaarin kesto 45 min.
- Osaatko leikata esimerkiksi Teams-kokousvideoista tauot ja mokat pois?
- Osaatko lisätä videoihin tekstiä, kuvia, ääntä ja PowerPoint-esityksen videona?
Hyöty osallistujalle
Tässä käytännönläheisessä webinaarikoulutuksessa opit luomaan ja editoimaan videoita helposti Windows 10:n omalla editorilla.
Kenelle
Tämä webinaarikoulutus sopii hyvin henkilöille, joiden pitää editoida esimerkiksi Teamsin kokousvideoita julkaisukuntoon tai luoda videoita käytettäväksi Teams-kokouksissa tai YouTubessa.
KouluttajaKouluttaja Petri Manu on vuodesta 1997 lähtien auttanut ihmisiä käyttämään tietokoneohjelmia tehokkaammin. Muutaman tuhannen kurssin ja luennon lisäksi Petri on kirjoittanut viisi kirjaa Office-ohjelmien sujuvasta käytöstä.

Petri kertoo:
”Muutamakin webinaarissa esitetty vinkki tekee sinut tutkitusti tehokkaammaksi ja onnellisemmaksi – mikäli noudatat oppeja.”

Palautetta aikaisemmista koulutuksista:
- "Erinomainen kouluttaja, ei ole suotta kehuttu. Selkeäsanainen ja osaa asian."
- "Selkosanainen ja ääninen kouluttaja, helppo seurata koulutusta. Ei turhia jaaritteluja ja täytesanoja."
- "Erittäin selkeä, hyvä tempo."
- "Kouluttaja selkeä ja hyväksi todettu."
Ohjelma

9:45 Yhteyksien testaus

10:00 Tervetuloa webinaariin!

- Videon leikkaaminen ja tarpeettomien osien poisto
- Tekstin, kuvien ja äänen hyödyntäminen
- Tehosteiden hyödyntäminen
- PowerPoint-esityksen tallentaminen videona
- Videotiedoston luominen ja julkaisu

Aikaa kysymyksille

10:45 Webinaari päättyy
Miten webinaariin osallistutaan?
Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.
Ajankohta:
18.5.2021 klo 10:00 - 10:45
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta:
97 euroa / hlö + alv 24 %.
- sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.
Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.
Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!