Alisuoriutumisen syyt ja ratkaisut (90 min)

Duration: 1 days , Course language: finnish, Material language: finnish, Material: pdf
Alisuoriutumisen syyt ja ratkaisut (90 min)
1.00 Pcs
Alisuoriutumisen syyt ja ratkaisut (90 min) (1 days), 21.04.2021
197 €
+ vat.. 24%.

Description

Selvitä alisuoriutumisen syyt ja hyödynnä tiimisi potentiaali!
Miksi osa ihmisistä alisuoriutuu?
Mitkä ovat alisuoriutumisen yleisimmät syyt?
Ja ennen kaikkea – miten alisuoriutumista voi ennaltaehkäistä?

Alisuoriutumisen syyt ja ratkaisut
Työelämässä kaikki eivät aina anna parastaan. Osa alisuoriutuu suhteessa kykyihinsä ja potentiaaliinsa. Webinaarissa saat tietoa, mistä tämä johtuu.
Esa Hukkasen tuore tutkimus valottaa hyvin alisuoriutumisen eri syitä. Kaikkiin niistä ei aina pysty vaikuttamaan, mutta suureen osaan kyllä.

Webinaarissa kuulet myös Mira Kivistöltä käytännön vinkkejä siihen, miten mm. valmentavalla johtamisella ja ihmisten erilaisuuden huomioimisella voidaan ennaltaehkäistä alisuoriutumista.

Otetaan kaikkien potentiaali käyttöön!
Alisuoriutumisen syistä ja ratkaisuista todettua:

- ”Alisuoriutumisen ennaltaehkäisy on esimiehen vastuulla.”
(Ahlroth - Alisuoriutuminen on krooninen ongelma, koska sen yleinen juurisyy on tabu 2019)

- ”Alisuoriutumiseen ei vain yksinkertaisesti ole enää varaa ja esimiesten valmiuksia sekä työkaluja alisuoriutumiseen puuttumiseen on kehitettävä systemaattisesti muun muassa valmennuksen keinoin.”
(Tuominiemi – Alisuoriutumiseen puuttuminen)

- ”On mahdollista, että alisuoriutuja ei tiedä olevansa alisuoriutuja, vaan uskoo työsuorituksensa vastaavan normaalia työsuoritusta tai jopa ylittävän odotukset.” (Koskinen & Dahlström – Alisuoriutuminen työssä 2018)

- ”Tässäkin – kuten useimmiten elämässä – avoimuudella ja rehellisyydellä pääsee pisimmälle.”
(Vaahtio – Rekrytointi menestystekijänä 2005)
Hyödyt:
- Kuulet tuoreen tutkimuksen tulokset alisuoriutumisen syistä
- Opit tunnistamaan alisuoriutumisen syitä omassa tiimissäsi
- Saat vinkkejä erilaisten ihmisten parempaan johtamiseen – miten ennaltaehkäistä alisuoriutumista
- Saat paremmin ihmisten potentiaalin käyttöön – ja parempia tuloksia
Kenelle:
Koulutus sopii kaikille johtajille, esihenkilöille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat parantaa tiiminsä suoritusta ja ennaltaehkäistä alisuoriutumista.
Kouluttajat:Mira Kivistö, ConTe Oy
Miralla on yli 20 vuoden kokemus henkilöstön ja toiminnan kehittämisestä sekä esimiestyöstä mm. Finnairilla. Koulutukseltaan Mira on kauppatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti (Pol.kand.). Hän on myös sertifioitu Business Coach, SHL-henkilöarvioija, RMP-motivaatiovalmentaja ja Peili-vuorovaikutusvalmentaja. Lisäksi hän on opiskellut mm. psykologiaa, työpsykologiaa ja organisaatioiden kehittämistä.
- Miran vahvuus on kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka perustuu hänen vankkaan kokemukseensa sekä itse esimiehenä että heidän kehittäjänään. Kouluttajana Mira on saanut positiivista palautetta mm. innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään.

Esa Hukkanen, Tmi Esa VT Hukkanen
Esan tekemässä tuoreessa alisuoriutumisen tutkimuksessa haastateltiin useita HR-ammattilaisia eri toimialoilta. Lisäksi teetettiin sähköinen kysely henkilöstöhallinnon ammattilaisille. Esan noin kymmenen vuoden kokemus esimiestyöskentelystä sekä laaja kouluttautuminen muun muassa työhyvinvoinnin (tradenomi, AMK) ja palvelukehityksen (restonomi, ylempi AMK) saralta viitoittavat tietä työhyvinvoinnin tutkimiseen ja kehittämiseen.
- Esa on myös opiskellut mm. lean-johtamista, kasvatustieteitä, liiketoiminnan kehittämistä ja palvelumuotoilua, ja tutkinut aiemmin mm. organisaatioviestintää ja työntekijöiden arviointia. Hän on esiintynyt kotimaisille ja kansainvälisille yleisöille ja lähes kymmenen vuotta viestintäyrittäjänä ja toimittajana työskennellessään hän on kirjoittanut mm. johtamisesta ja työtehosta.
- Esaa on kiitelty mm. esimerkillä johtamisesta, ammattimaisesta työskentelyotteesta ja hyvän työskentelyilmapiirin luomisesta.
Ohjelma

12:45 Yhteyksien testaus

13:00 Tervetuloa webinaariin!

Alisuoriutuminen ilmiönä
- Mitä on alisuoriutuminen?

Alisuoriutumisen yleisimmät syyt
- Tuoreen tutkimuksen tulokset
- Työntekijän vai organisaation syy?

Miten ennaltaehkäistä alisuoriutumista
- Käytännön vinkkejä

Valmentava johtaminen
- Ihmisten erilaisuus ja sen vaikutukset johtamiseen
- Motivointi
- Työhyvinvointi

Yhteenveto ja oma toimintasuunnitelma

Aikaa kysymyksille

14:30 Webinaari päättyy
Miten webinaariin osallistutaan?
Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.
Ajankohta:
21.4.2021 klo 13:00 - 14:30
- voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta:
197 euroa / hlö + alv 24 %.
- sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa
Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.
Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.Cancellation terms
Lähikoulutuksen peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.

Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!