Leading SAFe® 5.1 (SAFe Agilist -sertifiointi) Live-Online

Kesto: 2.0 pv
Kurssin hinnoittelu
Oletko kiinnostunut asiakaskohtaisesta kurssista? Ota yhteyttä: Virpi Rowe / virpi.rowe@radtac.com / puh: 050 566 3570

Tuotekuvaus

Koulutus perustuu uusimpaan SAFe versioon 5.1.

Tämän neljän päivän koulutuksen aikana (4 x puoli päivää) osallistujat oppivat mitä tarkoittaa liiketoiminnan ketteryys (Business Agility) ja miten ketteryyden avulla voidaan luoda kyky kilpailla ja menestyä digiajassa, vastaamalla nopeasti markkinan muutoksiin ja esiin nouseviin uusiin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa opitaan myös miten muutosmatkalle tulisi lähteä ja miten ketterää organisaatiota johdetaan. 

Koulutus alkaa tutustumalla SAFe-periaatteisiin, joiden taustalla on Lean, ketterä kehittäminen, DevOps ja systeemiajattelu. Tämän jälkeen tarkastellaan tiimitason ketteryyttä; miten perustetaan ketterä tiimi, miten toteutetaan tekninen ketteryys ja kuinka järjestäydytään arvovirran ympärille. Koulutuksessa tarkastellaan asiakaslähtöisen kehittämisen ja suunnitteluajattelun prosessien soveltamista ketterään tuote- ja palvelukehitykseen sekä tutustutaan ketterän julkaisujunan inkrementin suunnittelutapahtumaan (PI Planning) simulaation avulla.

Koulutuksessa käydään läpi miten useista tiimeistä koostuva julkaisujuna toimii. Osallistujat saavat myös ymmärryksen jatkuvan toimitusputken rakentamisesta julkaisujunaan sekä DevOps-kulttuurin ja toimintatapojen juurruttamisesta organisaatioon. Lopuksi osallistujat saavat käsityksen mitä tarkoittaa Lean-portfolion hallinta ja miten Lean- ja systeemiajattelua voidaan soveltaa strategiaan ja investointien rahoitukseen sekä ketterän portfolion operointiin ja hallintoon.

Kurssi vedetään suomeksi, materiaali on englanninkielinen. Kurssi sisältää runsaasti harjoituksia ja teoriaa elävöittää kokeneiden kouluttajiemme käytännön esimerkit. Tervetuloa!

Heräsikö kysymyksiä? Ole yhteydessä kouluttajiimme. Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!