Luotettava mittausprosessi (MSA) - Mittaus ja mittauksen suorituskyky, näytekoko

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Luotettava mittausprosessi (MSA) - Mittaus ja mittauksen suorituskyky, näytekoko, ei tenttiä
1.00 Kpl
Luotettava mittausprosessi (MSA) - Mittaus ja mittauksen suorituskyky, näytekoko (2 pv), 30.03.2022
1150 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 1 035,00€

Tuotekuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa oppilaille valmiudet hallita ja luoda luotettava mittausprosessi, sekä määrittää mittauksia ja niiden suorituskykyä (eri mittausvirheet).

Kurssilla osanottajat tekevät joko yksin tai ryhmässä mittauksen suorituskykymäärityksiä. Harjoitus käsittää mittausprosessiin tutustumisen ja perusvaihtelulähteiden kartoituksen Gage R&R -menetelmällä ja tulosten vertaamisen toleransseihin ja prosessin kokonaisvaihteluun.

Kurssin aikana tutustutaan: mittauksen suorituskyvyn määrittämiseen attribuutti- ja variaabelimittauksissa, sekä näytekoon määrittämisen perusteisiin.

Tarjoamme

Koulutus johdattaa metrologiaan ja sen käsitteisiin sekä antaa yleikuvan ja työkalut mittaamiseen ja mittausprosessin rakentamiseen.

Hyödyt kurssista ovat moninaiset

Mittaus on ongelma lukuisissa yrityksissä. Koulutuksessa opit miten mittauksen virhe ja näytekoko määritetään ja kuinka rakennetaan luotettava mittausprosessi.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille mittaamisesta kiinnostuneille ja mittaamisen parissa työskenteleville.

Palvelumme

Koulutus on kahden päivän mittainen. Koulutus tapahtuu luentojen sekä ryhmätöiden ja harjoitusten avulla. Lisäksi voit keskustella alan asiantuntijan kanssa tilaisuudessa tai ottaa häneen myöhemmin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Minitab

Suositeltavaa olisi, jos osallistujalla olisi kurssilla käytettävissään tietokone sekä Minitab -ohjelmisto.

Hinta

Osallistumismaksu 1150 euroa + Alv 24 %. Hintaan sisältyvät lounas- ja kahvitarjoilut sekä koulutusaineisto ja AIAG: MSA-manuaali (arvo 98 eur + Alv 10 %).

Kouluttaja


Matti PesonenOhjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
30.03.202209:0016:00Ilmoittautuminen ja kahvi 8:30 alkaen
31.03.202208:1516:00

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos tilaisuuteen ilmoitettu henkilö on estynyt saapumasta, voi organisaatio vaihtaa kuluitta osallistujan ilmoittamalla siitä koulutuksen järjestäjälle. 

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!