Laatutekniikan perusteet - Tunnista laatutekniikan mahdollisuudet

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Laatu ei synny sattumalta. Modernin laadun määritelmän ymmärtäminen avaa laadun merkityksen yrityksen menestymiseen. Laadun kaksi ulottuvuutta vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn luomalla lisää liikevaihtoa ja laskemalla kustannuksia.

Tarjoamme 

Koulutus antaa yleiskuvan laadusta sekä kolmesta johdettavasta prosessista laadun luomiseen. Koulutus jäsentää laadun määritelmän, menetelmät tehdä laatua ja työkalut selkeäksi kokonaisuudeksi. Koulutuksessa tutustutaan laadun suunnittelun, laadun ohjauksen ja laadun parannuksen prosesseihin sekä esitellään näihin liittyvät työkaluesimerkit.

Hyödyt kurssista ovat moninaiset
Opit ymmärtämään laatutyökalujen ja laatujohtamisen roolia laadunkehittämisen työssä. Opit laatutekniikan perustavaa laatua olevan pohjan, laatu- eli poikkeamateorian ja sen vaikutuksen laadun suunnitteluun, laadun ohjaukseen ja laadun parannukseen. Lisäksi koulutuksessa tutustut laatuterminologiaan ja voit keskustella alan ammattilaisen kanssa, mitä nämä tarkoittavat omassa organisaatiossasi.

Kohderyhmä
Koulutus sopii kaikille tehtävästä, taustasta tai organisaatiosta riippumatta. Koulutus on erinomainen ja lyhyt läpileikkaus kaikille laadusta kiinnostuneille.

Palvelumme
Koulutus on yhden päivän mittainen. Koulutus tapahtuu luentojen ja demonstraatioiden avulla. Lisäksi voit keskustella alan asiantuntijan kanssa tilaisuudessa tai ottaa häneen myöhemmin yhteyttä henkilökohtaisesti.8:30 Ilmoittautuminen ja kahvi
9:00
Avaus ja esittelyt
9:15 Laatu tänä päivänä
Laatu ja tuottavuus
monimutkaisuus ja laatutaso
Demonstraatio laadun merkityksestä toimintaan
Peli: toiminta, jossa laatuvikoja vs. toiminta, jossa ei ole laatuvikoja
Laatu ja laatujohtaminen - Juranin Trilogia
Suunnittelu, ohjaus ja parantaminen
Laadun tekemisen tasot
5 lähestymistapaa laadun parantamiseen
11:30 Lounas
12:30
Laatu- ja poikkeamateoria
Erityis- ja satunnaissyy
Tilastollisen prosessinohjauksen rooli
Tilastollinen ajattelu ja ohjauskortin käyttäminen
Ongelmaluokat - nelikenttä
14:15 Kahvi
14:45
Lean Six Sigma
DMAIC -esittely
Keskustelu ja loppuyhteenveto
16:00 Tilaisuus päättyy

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!