5S-koulutus

Längd: 1 dagar , Kursspråk: finska, Kursmaterialspråk: finska, Kursmaterial : papper
5S-koulutus, ei tenttiä
1.00 st
Lean 5S (1 dagar), 22.03.2022
680 €
+ moms. 24%.
Oppiasopimus price: 612,00€

Kursbeskrivning

5S on viisivaiheinen lähestymistapa muutoksen aloitukseen. Malli tukee ja ohjaa sekä auttaa luomaan rutiinit järjestyksen ylläpitämiseksi. 5S tavoittelee parempaa käytettävyyttä, toimintaan käytettävän ajan ennustettavuutta ja tuo muutoksen lähelle jokaista osallistujaa. 5S tukee organisaatiota ottamaan ensimmäisen askeleen kohti uutta ja käytettävämpää toimintaympäristöä sekä samalla saada aikaan nopeasti konkreettista näkyvää organisaatiossa.

Hyödyt kurssista ovat moninaiset
Koulutuksessa käsitellään 5S-konseptia, joka tukee muutosprosessia. 5S-filosofia perustuu seuraaviin perusperiaatteisiin: muutos lähtee luopumisesta, luodaan uusi selkeämpi ja toimivampi olosuhde sekä opitaan käytettävämmän työympäristön edut ja havaitaan ettei 5S ole pelkkä siivousohjelma. 

Kohderyhmä
Koulutus sopii kaikille tehtävästä, taustasta tai organisaatiosta riippumatta. Koulutus on hyvä läpileikkaus 5S-menetelmästä ja sen yhteydestä Lean -toimintaan.

Palvelumme
Koulutus on yhden päivän mittainen. Koulutus tapahtuu luentojen sekä demonstraatioiden avulla. Koulutuksessa käytetään 5S-numeropeliä sekä 5S-poliisiautopeliä teorian konkretisoimiseksi. Lisäksi voit keskustella alan asiantuntijan kanssa tilaisuudessa tai ottaa häneen myöhemmin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Koulutuksen ajankohta ja laajuusKoulutus on yhden päivän mittainen. Koulutus järjestetään 22.3.2022 Sibeliustalossa, Lahdessa. Koulutuspäivään mahdollista osallistua myös etänä.

Kouluttaja


Kimmo LiuksialaProgram

Datum Starttid Sluttid Anteckning!
22.03.202209:0016:00

08:30 Ilmoittautuminen ja kahvi
09:00 Avaus, esittely ja ohjelma
09:15 Parantaminen ja muutos
LEAN -tuotannon perusperiaatteet, mitä Lean on?
Hukan muodot - Muri, Mura, Muda
Harjoitus: Numeropeli - 5S simulointi
Miksi 5S? Mitä 5S ajaa?

12:00 Lounas
13:00
Harjoitus: Poliisiautopeli - 5S simulointi
14:00 Kahvi
14:30
5S:n pilarit 1-5 käytännössä tuotantoympäristössä
1. pilari Lajittelu
2. pilari Järjestäminen
3. pilari Puhdistaminen
4. pilari Systematisointi
5. pilari Sitoutuminen

Siisteyden mittaamisen kriteeristö
16:00 Tilaisuuden päätös

Avbokningsvillkor

Ilmoittautuminen on sitova. Jos tilaisuuteen ilmoitettu henkilö on estynyt saapumasta, voi organisaatio vaihtaa kuluitta osallistujan ilmoittamalla siitä koulutuksen järjestäjälle.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!