QLIKVIEW DESIGNER - NÄIN ANALYSOIT TIETOJA TEHOKKAASTI QLIKVIEW:llä

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Kahden päivän aikana opit juuri ne tekniikat ja ominaisuudet, jotka käytännön työssä ovat tärkeimpiä.  Saat hyvän yleiskuvan Qlikview:stä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista ja pääset luomaan oman sovelluksen valmiin tietomallin (Qlikview-tietokannan) pohjalta. Kurssi on käytännönläheinen ja sisältää runsaasti harjoitustehtäviä. Tyypillisesti kurssilaiset omaksuvat uudet asiat ja oppivat Qlikview:n käytön nopeasti.

Kurssin avulla opit käyttämään työssäsi Qlikview:tä tietojen analysointiin (Design -kurssi). Kurssi on tarpeen myös kehittäjille eli henkilöille, jotka tulevat kehittämään käyttöliittymää ja/tai Qlikview:n tietokantaa.

Ota oma kannettava tietokone mukaasi ja asenna QlikView siihen ennen kurssia. Jos sinulla ei ole kannettavaa tietokonetta tuoda kurssille, ilmoita meille, järjestämme sinulle koneen kurssin ajaksi. On kuitenkin parempi, että käytät omaa konettasi, silloin kurssin harjoitusympäristö jää sinulle ja voit ehtiessäsi kerrata sen avulla QlikView:n käyttöä.

Osallistujat saavat erittäin monipuolisen ja myöhemminkin hyödyllisen kirjan: QlikView 11 for Developers

Kurssilla käydään kaikki oleelliset käyttöliittymään liittyvät ominaisuudet ja tekniikat läpi, alla kurssin pääpiirteet.

  •     Johdanto Qlikview-tuotteeseen ja sen käyttöön
  •     Tietomalliin tutustuminen
  •     Valintalistatyypit: List box, Multi box, Table box, jne.
  •     Kaaviot: pylväiköt, viivadiagrammit, piirakat, pivot-taulukot, jne.
  •     Porautumiset ja siirtymiset
  •     Painikkeet, herättimet, kuvat
  •     Set Analysis –tekniikka
  •     Alternate State –tekniikka
  •     Sovelluksen sisäisten raporttien kehitys

 

Kouluttaja:Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
11.09.2018
09:00
16:00
12.09.2018
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!