QGIS käyttöön päivässä

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

KOULUTUKSEN KUVAUS

Koulutuksen jälkeen opiskelijat osaavat käyttää QGIS-ohjelmiston perustoimintoja, jotka käydään läpi yllä olevan koulutuksen sisältörakenteen puitteissa. Koulutukseen sisältyy luento-osuudet, jossa käydään kunkin osuuden pääkäsitteet läpi ja esitellään QGIS:n toiminnallisuudet kunkin teeman puitteissa. Koulutettavien käytännön osaamisen karttuminen varmistetaan koulutusmateriaaliin kuuluvien harjoitusten avulla. 

Koulutuksen jälkeen osaat analysoida ja visualisoida paikkaan sidottua tietoa QGIS:n avulla. Koulutuksen myötä osaat tuottaa vaikkapa tilastollisen teemakartan, digitoida paikkatietoaineistoja sekä tuottaa paikkatietoanalyysejä.

Koulutus toteutetaan tietokoneluokassa ja hintaan sisältyy tulostetut kurssimateriaalit sekä lounaat ja kahvit.

KENELLE KOULUTUS SOPII?

Koulutus sopii paikkatieto-ohjelmistoja jo aikaisemmin käyttäneille henkilöille ohjelmistosta riippumatta. Koulutettavilla on suotavaa olla perustiedot paikkatiedosta. Lisäksi koulutus soveltuu myös QGIS:siä jo hyödyntäneille henkilöille, jotka haluavat optimoida ohjelmiston käyttöä omassa työssään.

MIKÄ ON QGIS?

Koulutus toteutetaan uusimmalla QGIS 3-versiolla. QGIS on avoimeen lähdekoodiin perustuva helppokäyttöinen ja monipuolinen paikkatietojen käsittelyyn ja analysointiin soveltuva työpöytäohjelmisto. QGIS:siä voi käyttää käyttöjärjestelmästä riippumatta ja se lukee laajasti eri aineistoformaatteja.

TUKIPALVELU KOULUTUKSEN JÄLKEEN

Koulutukseen jälkeen käytössäsi on oikeudet kahdeksi kuukaudeksi tukipalveluumme. Tukipalvelusta saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön ja voit tukeutua myös tukipalvelumme ratkaisutietokantaan, johon on kerätty ohjeita ohjelmistojen käytöstä.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
11.10.2018
09:00
16:00

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

  • QGIS:n käyttöliittymä
  • Paikkatietoaineistot- ja palvelut
  • Kuvaustekniikka
  • Aineiston tekstitys ja luokittelu
  • Karttatulosteet
  • Paikkatietojen muokkaus
  • Paikkatietoanalyysit
  • QGIS:n laajennokset
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!