Puuhastelijasta tehokkaaksi toimeenpanijaksi - läsnäoloa jokaiseen päivään

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Tämän koulutuksen jälkeen et enää murehdi tekemättömiä töitä ja koe olevasi uupunut työkuormasi alle. Voit jättää kiireen ja stressin taaksesi. Koulutus tarjoaa konkreettiset työkalut itsesi johtamiseen. Nämä metodit opettelemalla läsnäolosi lisääntyy ja saat asioita aikaan.

Tämä valmennus on kaikille, jotka ovat kyllästyneet jatkuvaan kiireeseen ja jotka kaipaavat enemmän iloa ja tuloksia työntekoon.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
29.11.2018
09:00
16:00
30.11.2018
09:00
16:00

OHJELMA klo 9.00–16.00 molempina päivinä

Ilmoittautuminen, kahvitarjoilu ja materiaalin jako klo 8.30
Lounas klo 12.00–13.00
Iltapäiväkahvi klo 14.00
Koulutus päättyy klo 16.00

 

ASETTAMAAN TAVOITTEEN

Ilman suuntaa, et voi löytää perille. Opit, miten tavoite kannattaa asettaa ja millainen toimintasuunnitelma vie sinua parhaiten sitä kohti. Olet tietoisempi siitä, mitä haluat töissäsi saada aikaan ja missä asioissa halut kehittyä.
 
 

TUNNISTAMAAN OMAN AJANKÄYTÖN MUSTAN AUKON

Opit tunnistamaan omat aikavarkaasi ja keinot niiden taltuttamiseen. Tiedät, mitä pieniä muutoksia omiin rutiineihisi ja toimintamalleihisi pitää tehdä, jotta saat huomattavasti enemmän asioita aikaan.

 

TUNNISTAMAAN MIHIN SINUN TULEE KESKITTYÄ

Intuitiosi vahvistuu ja priorisointikykysi kehittyy. Tunnistat asiat, jotka vievät sinua parhaiten kohti tavoitettasi. Opit asettamaan rajat ja delegoimaan asioita. Ohjaudut sisältä käsin etkä ole enää muiden vietävissä.

 

TUNTEMAAN OMAN ROOLISI KIIREEN LUOMISESSA JA LÖYTÄMÄÄN KEINOT SEN MUUTTAMISEEN

Et anna kiireen enää viedä sinua, vaan opit paremmin johtamaan itseäsi ja töitäsi. Ymmärrät stressin vaikutukset ja miten voit vaikuttaa niihin. Opit, että kiireellä ja tehokkuudella ei ole mitään tekemistä keskenään. Murehtiminen ja kiireen tuntu vähenevät ja tuloksena on rauhallisempi ja mielekkäämpi arki.

 

KÄYTTÄMÄÄN TEHOKKAIMPIA AJANHALLINNAN TYÖKALUJA

Saat vähemmällä työllä enemmän aikaan. Opit uusimmat ja tehokkaimmat ajanhallinnan työkalut, joita käyttämällä saat organisoitua työsi tehokkaasti. Pystyt lisäämään sinulle tärkeiden asioiden osuutta elämässäsi.

 

VÄHENTÄMÄÄN MIELESI LEVOTTOMUUTTA JA PARANTAMAAN KESKITTYMISKYKYÄSI

Opit rauhoittamaan levottoman mielesi, jotta kykenet keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ja viemään asioita maaliin asti. Kykenet johtamaan sisäisiä ja ulkoisia keskeytyksiä ja antamaan mielellesi työskentelyrauhan.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!