PRINCE2® Practitioner kertauspäivä ja sertifiointitesti

Längd: 1 dagar , Kursspråk: finska, Kursmaterialspråk: engelska, Kursmaterial : pdf
Certifieringsprov: Ja, Certifieringsspråk: engelska, Typ av certifiering : papper
KURSEN STäNGD!

Kursbeskrivning

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan. 

Sertifiointitenttien toimittajana yhteistyökumppaninamme on PEOPLECERT. Tentin suorittavat osallistujat tulevat saamaan heiltä sähköpostia liittyen oman tenttitilin aktivoimiseen, mahdollisen online-tenttiajan varaamiseen ja sen kautta myöhemmin tuloksen sekä mahdollisen sertifikaatin toimittamiseen.

Kurssin kuvaus
PRINCE2® Practitioner kertauspäivä on tarkoitettu niille, joiden PRINCE2® Practitioner -sertifikaatin voimassaoloaika on joko umpeutunut tai umpeutumassa. Päivän aikana kerrataan tärkeimmät kohdat viitekehyksestä. Painopiste on erityisesti uuden painoksen eli PRINCE2® 2017 painoksen tuomissa muutoksissa. Kurssimateriaalina käytetään "Managing Successful Project with PRINCE2® 2017 edition" -kirjaa. Kirja toimitetaan osallistujille ennen kurssia. Kurssimateriaaliin kuuluu myös kaksi harjoitustenttiä, joista toista käytetään päivän aikana harjoituksiin, toisen tentin jäädessä kokonaan itseopiskelun tueksi. Tämän kertauspäivän hintaan sisältyy myös sertifiointitentti joko paperi- tai online-tenttinä. Sertifiointitesti on mahdollista suorittaa joko 14.12.2018 tai online-tenttinä osallistujan valitsemana ajankohtana. 

Koulutuspäivän aikataulu
klo 9.00 - 16.30

Valmentajat
Valmentajina toimivat Wakarun kokeneet ja PRINCE2®-sertifoidut valmentajat.

Kohderyhmä ja esitiedot
PRINCE2® Practitioner sertifikaatin aiemmin suorittaneet henkilöt. Sertifioinnin voimassaoloaika on joko umpeutunut tai on umpeutumassa.

Materiaali
Osallistujille lähetetään ennen kurssia uusin painos kirjasta "Managing Successful Project with PRINCE2® (2017)". Sen takia muistathan ilmoittaa postiosoitteesi tarkasti ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssilla jaettavaan materiaalin kuuluu myös kaksi harjoitustenttiä. Kurssimateriaali ja sertifiointitesti ovat englanninkielisiä, opetuskieli on suomi. 

Testi
Päivä antaa hyvät edellytykset PRINCE2® Practitioner sertifiointestin suorittamiseen. Testin hinta sisältyy kurssimaksuun. Testin voi suorittaa erikseen ilmoitettavana ajankohta paperitenttinä tai oman aikataulun mukaan online-tenttinä. Tenttimuodon voi valita päivän aikana, ilmoittautuminen on sitova. Testiin valmistautumiseen on hyvä varata aikaa noin 8-15 tuntia.


PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The SwirlTM is a trade mark of AXELOS Limited.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for PRINCE2®.

 

 Program

Datum
Starttid
Sluttid
Anteckning!
28.10.2019
09:00
17:00
Huom. Tentti järjestetään paperimuotoisena 21.11.2019 klo 9.00-13.00
Avbokningsvillkor

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!