PRINCE2® Foundation

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Sertifiointitentti: Kyllä, Tenttikieli: englanti, Tenttityyppi: online
PRINCE2® Foundation + tentti
1 Kpl
PRINCE2® Foundation (2 pv), 07.01.2020
1 Kpl
PRINCE2® Foundation Tentti, online
1700 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 1 025,00€
PRINCE2® Foundation, uusintatentti
1 Kpl
PRINCE2® Foundation Tentti, online
350 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan.

Sertifiointitenttien toimittajana yhteistyökumppaninamme on PEOPLECERT. Tentin suorittavat osallistujat tulevat saamaan heiltä sähköpostia liittyen oman tenttitilin aktivoimiseen, tenttiajan varaamiseen ja sen kautta myöhemmin tuloksen sekä mahdollisen sertifikaatin toimittamiseen.

Esittely
PRINCE2 (PRojects IN Controlled Environments) on projektijohtamisen "de facto"- standardiksi kehittynyt prosessipohjainen lähestymistapa ja menetelmä. PRINCE2 pyrkii luomaan hallitun ja hyvin johdetun projektinhallintaympäristön sekä tarjoamaan selkeiden prosessien ja niihin liittyvien elementtien kautta yksiselitteisen tavan kaikenlaisten projektien läpivientiin. PRINCE2 tarjoaa reaalimaailmassa testattujen parhaiden käytäntöjen kautta maailmanluokan systematiikan projektijohtamiseen. PRINCE2 on erittäin laajasti hyödynnetty sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. PRINCE2-viitekehys on vapaasti saatavilla ja sen taustalla on AXELOS Ltd.

Tavoite
Kurssin jälkeen osallistujalla on hyvä käsitys PRINCE2-projektinhallintaviitekehyksestä, sen prosesseista, peruskäsitteistä, elinkaaresta, periaatteista ja teemoista. Kurssi antaa osallistujille valmiuksia kohdata projektinhallinnan haasteita projektin alkuvaiheista aina projektin päättämiseen asti. PRINCE2 määrittelee tarkasti ja yksiselitteisesti kunkin projektivaiheen tuotokset ja syötteet seuraaviin vaiheisiin.

Osallistujat saavat myös ammattitaitoista ohjausta PRINCE2 Foundation Exam -sertifiointitestin läpäisemiseen harjoitustentin ja harjoitustehtävien avulla. Testiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Valmentajat
Valmentajina toimivat Wakarun kokeneet ja PRINCE2-sertifoidut valmentajat.

Koulutuspäivän aikataulu
Koulutuspäivän aikataulu on klo 9-17.

Kurssin sisältö
PRINCE2 Foundation -kurssi on tiivis, kaksipäiväinen PRINCE2-sertifiointiin tähtäävä workshop-tyyppinen valmennus. Kurssi antaa perustason tietämyksen PRINCE2-projektinhallintaviitekehyksestä ja sen keskeisimmistä elementeistä. Kurssilla käsitellään tarkasti PRINCE2-viitemallin hyödyt, yleisimmät syyt projektien epäonnistumisille sekä projektin elinkaari PRINCE2-mallin mukaisesti.

Kurssilla käsitellään PRINCE2:n prosessimaista lähestymistapaa projektinhallintaan. Valmennuksessa käydään läpi kaikki seitsemän PRINCE2:n prosessia aktiviteetteineen, jotka ovat:

- Projektin valmistelu (Starting up a Project)
- Projektin käynnistäminen (Initiating a Project)
- Projektin ohjaaminen (Directing a Project)
- Projektivaiheen kontrollointi (Controlling a Stage)
- Projektituotosten hallinta (Managing Product Delivery)
- Projektivaiherajojen hallinta (Managing a Stage Boundary)
- Projektin päättäminen (Closing a Project)

Kurssilla perehdytään myös PRINCE2:n teemoihin kuten projektin liiketoimintaperuste (Business Case), suunnitelmat, muutoskontrolli ja organisaatio rooleineen ja vastuineen. Kurssilla tutustutaan myös PRINCE2:n tarjoamiin tekniikoihin.

Kohderyhmä
Kurssin kohderyhmänä ovat projektien kanssa toimivat henkilöt, projektipäälliköt, projektin tukihenkilöstö, projektiryhmän jäsenet, ohjausryhmän jäsenet, projektikoordinaattorit, projektityömenetelmien kehittäjät, konsultit ja PRINCE2-viitemallista kiinnostuneet henkilöt.

Esitiedot
Kurssin digitaalinen ennakkomateriaali lähetetään osallistujille kurssikutsun yhteydessä. Kurssilla on varattava aikaa illalla kotitehtävien ja harjoitustestin tekemiseen.

Materiaali
Kurssimateriaali ja testi ovat englanninkielisiä, opetus on suomeksi. Kurssimateriaaliin sisältyy luentomateriaalin lisäksi harjoitustehtäviä. Kurssiin kuuluu myös kotitehtäviä ja harjoitustentti.

Sertifiointitesti
Sertifiointi mahdollistaa jatko-opiskelun seuraavalle tasolle ja siksi sen suorittaminen on suositeltavaa.
 Sertifiointitestiin osallistuville tilataan tenttivoucher, jonka avulla he voivat varata itselleen etävalvotun, omatoimisesti suoritettavan online-tentin. Tentti suoritetaan itsenäisesti omalla koneella. Rekisteröintiohjeet löydät täällä ja seikkaperäiset ohjeet tenttiä varten: WindowsMac. Huomioithan voimassaoloajan saamastasi Peoplecertin viestistä, tenttiaikaa ei ole mahdollista pidentää.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
The SwirlTM is a trade mark of AXELOS Limited.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for PRINCE2®.

 Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
07.01.2020
09:00
17:00
08.01.2020
09:00
17:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!