Jira Software käyttöönotto ja ylläpito

Kesto: 0.5 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Jira Software on ketterien kehitystiimien tehtävien hallinnan ykköstyökalu mutta soveltuu hyvin myös perinteisten projektien tarpeisiin. Tässä koulutuksessa käydään läpi kriittisimmät käyttöönoton vaiheet ja miten eri ominaisuudet kannattaa konfiguroida omiin tarpeisiin soveltuviksi. Samalla luodaan perusta hyvälle ylläpidolle ja tehokkaalle jatkokehittämiselle.

Sisältö

  • Jira Sofware, ominaisuudet, rakenne ja toimintaperiaatteet
  • Käyttöönoton vaiheet
  • Jira Softwaren ylläpito
  • Käyttäjien tuki ja koulutus
  • Lisenssimallit ja käyttöpalvelun vaihtoehdot (Cloud /Server)


Kohderyhmä

Jira Softwaren ylläpitäjät ja tehokäyttäjät. Projektipäälliköt, tuoteomistajat, scrum masterit sekä tiimien vetäjät ja vastuuhenkilöt. Koulutus soveltuu sekä Cloud- että Server-versiosta kiinnostuneille.

Esitietovaatimukset

Aiempaa tietoa tai kokemusta Jira Softwaren ylläpidosta ei edellytetä. Osallistujalle on kuitenkin eduksi jos hänellä on aiempia kokemuksia Jira Softwaren tai jonkun muun Jira-tuoteperheen sovelluksen käytöstä.Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!