PERUSTAJAURAKOINTI- KIRJANPITO, TILINPÄÄTÖS JA TULOVEROTUS SEKÄ AJANKOHTAISET RAKENTAMISEN ALV-KYSYMYKSET

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
PERUSTAJAURAKOINTI- KIRJANPITO, TILINPÄÄTÖS JA TULOVEROTUS SEKÄ AJANKOHTAISET RAKENTAMISEN ALV-KYSYMYKSET, ei tenttiä
1 Kpl
PERUSTAJAURAKOINTI- KIRJANPITO, TILINPÄÄTÖS JA TULOVEROTUS SEKÄ AJANKOHTAISET RAKENTAMISEN ALV-KYSYMYKSET (1 pv), 27.11.2018
540 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 530,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

MIKSI?

Opit sovittamaan yhteen perustajaurakoitsijan kirjanpidon ja tuloverotuksen Verohallinnon ohjeen ja tuoreimman oikeuskäytännön mukaisesti. Tuloveron laskenta nivoutuu kiinteästi myös RS-sääntelyyn ja perustajaurakoitsijan käyttöpääoman hallintaan, mikä korostaa ennakoivan suunnittelun merkitystä.

Kirjanpitolautakunta on päivittänyt perustajaurakoinnin yleisohjeen kesäkuussa 2017. Yleisohje sisältää periaatteellisella tasolla hyvin merkittäviä muutoksia aikaisempaan sääntelyyn, joilla pääosin pyritään minimoimaan eroavaisuuksia kirjanpito- ja tuloverosääntelyn välillä.

Perustajaurakoinnin ja muun omana käyttönä verotettavan rakennustoiminnan alv-kysymykset, myyntinä verotettava rakennustoiminta ja kiinteistöjen arvonlisäverotuksen keskeiset osa-alueet tulevat kurssin aikana sinulle tutuiksi.

MITEN?

Koulutus järjestetään Taloushallintoliiton ja Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen yhteistyökurssina. Kurssilla huomioidaan tilitoimiston näkökulma.

Kouluttajat: 

Marko Ojala, Veroasiantuntija, KPMG Oy Ab

Teemu Haataja, myyntijohtaja, YIT Oyj

 

09.00 - 09.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

09.30 - 16.00 Luennot

12.30 - 13.30 Lounas

KILA:n perustajaurakointiyleisohjeen sisältö esimerkein havainnollistettuna
Perustajaurakoinnin tuloverotus esimerkein havainnollistettuna
Kirjanpidon ja tuloverotuksen yhteensovittaminen käytännössä
Rakentamisen arvonlisäverotus käytännössäOhjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
27.11.2018
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!