Paras esiin minusta yhteistyötilanteissa

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Paras esiin minusta yhteystyötilanteissa, ei tenttiä
1 Kpl
Paras esiin minusta yhteystyötilanteissa (2 pv), 27.11.2018
1 Kpl
Paras esiin minusta yhteystyötilanteissa Materiaali, online
1990 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 1 791,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Toimitko yhteistyössä ryhmien ja tiimien kanssa tai työskentelet projekteissa? Mietitkö, miksi ihmiset käyttäytyvät ja suhtautuvat asioihin eri tavalla? Sama koskee tietenkin myös itseäsi, eli miten muut kokevat ja näkevät sinun toimintasi yhteistyössä. Kaipaatko keinoja ja rohkeutta lisätä tuloksellista yhteistyötä erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja tunnistaa oma käyttäytymistyylisi haastavissa vuorovaikutustilanteissa? 

Paras esiin minusta -valmennuksessa hyödynnämme PEILI™-käyttäytymisprofiilia ja sen analyysia, jotta voit peilata omaan käyttäytymistäsi ja kommunikointiasi ja siten parantaa yhteistyötaitojasi - valmentajamme Tina Hattunen kertoo lisää!

Valmennus on suunniteltu kaikille yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville, jotka toimivat yhteistyössä ryhmien ja tiimien kanssa tai työskentelevät projekteissa. Tuo paras esiin itsestäsi yhteistyötilanteissa! 

PEILI™-käyttäytymisprofiili

Ihmisten luontainen erilaisuus on kaikille tuttu, jokapäiväinen asia. Erilaisuus tulee esiin käyttäytymisessä, mm. erilaisissa tavoissa toimia, reagoida ja ajatella. Ryhmässä ihmisten erilaisuus parantaa ongelmanratkaisua ja päätöksentekoa sekä lisää luovuutta ja ryhmän sisäistä oppimista.

Erilaisuus voi tuoda mukanaan myös haasteita ja jännitteitä, kun asioita tarkastellaan eri näkökulmista. Jotta ihmisten erilaisuus voidaan aidosti hyödyntää voimavarana ja menestystekijänä, on erilaisuus ensin tunnistettava, ymmärrettävä ja hyväksyttävä ja sitten otettava käyttöön. Tässä prosessissa merkittävänä apuna toimii PEILI™ käyttäytymisprofiili.

 Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
27.11.2018
09:00
18:00
28.11.2018
08:30
17:00

Paras esiin minusta yhteistyötilanteissa -valmennus antaa sinulle keinoja ja rohkeutta lisätä tuloksellista yhteistyötä erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja tunnistaa oma käyttäytymistyyli haastavissa vuorovaikutustilanteissa PEILI-työkalun avulla. Saat mahdollisuuden arvioida ja peilata omaan käyttäytymistäsi ja kommunikointiasi, ja siten parantaa yhteistyötaitojasi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Ennen valmennusta teet PEILI™ -itsearvion ja arviointiin vastaa lisäksi viisi itse valitsemaasi henkilöä. Saat PEILI™ -käyttäytymisprofiilisi valmennuksessa. Valmennuspäivät sisältävät valmentajan alustuksia, keskustelua, ryhmätöitä ja henkilökohtaisia tehtäviä, ja lisäksi käytössäsi on Mercuri Online -verkkokirjasto 6 kk ajan. 

Miten toimin ryhmän ja/tai tiimin jäsenenä?

  • omat vahvuuteni ja kehityskohteet

Hyvän yhteistyön lähtökohdat

  • hyvän yhteistyön vaiheet
  • omat vahvuudet ja kehityskohteet

Muutostilanteet ja energian suuntaaminen

  • muutoksen dynamiikka
  • muutos ja uudistuminen
  • kysymykset muutostilanteessa
  • toisen tukeminen muutostilanteessa
  • puolustusmekanismit

Oma käyttäytymistyylini, PEILI-analyysi

Omat päätökseni

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö.

Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 30 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme verkkokirjasto-, toimisto, ja varauskuluina 500 euroa. Verkkokirjasto on tällöin edelleen käytössä ohjelmakuvauksen mukaisesti 3 / 6 / 9 / 12 kk.

Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme verkkokirjasto-, toimisto- ja varauskuluina 70 % kurssimaksusta. Verkkokirjasto on tällöin edelleen käytössä ohjelmakuvauksen mukaisesti 3 / 6 / 9 / 12 kk.

Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta (no-show-tapaus), veloitamme koko osallistumismaksun. Verkkokirjasto on tällöin edelleen käytössä ohjelmakuvauksen mukaisesti 3 / 6 / 9 / 12 kk. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Internaattikulut

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!