Palvelumuotoilu oppimisprosessina

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Palvelumuotoilu oppimisprosessina, ei tenttiä
1 Kpl
Palvelumuotoilu oppimisprosessina (1 pv), 06.02.2019
1 Kpl
Palvelumuotoilu oppimisprosessina Materiaali, online
790 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 1 422,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Palvelumuotoilu on oppimista yhdessä asiakkaan kanssa. Miten osallistaa asiakas yhteiskehittelevään oppimiseen? Miten fasilitoida onnistunut palvelumuotoiluprosessi? Valmennuksessa tutustut palvelumuotoiluun ja sen edellyttämiin yhteistoiminallisiin menetelmiin.

Keskeiset sisällöt:

  • Palvelumuotoilu (liike)toimintana
  • Asiakaskokemuksesta yhteiskehittelyyn
  • Yhteistoiminnallinen oppiminen asiakkaan kanssa
  • Palvelumuotoilun menetelmiä


Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
06.02.2019
09:00
16:00

Valmennus toteutetaan yhden päivän intensiivisenä työpajana, johon otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 10 osallistujaa.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!