Osaamisen johtaminen

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
KURSSI SULJETTU!

Tuotekuvaus

Miten osaamista johdetaan? Kuinka osaaminen saadaan tuottamaan arvoa yhteisessä liiketoiminnassa? Millaiseen näkemykseen osaamisesta ja sen johtamisesta pohjautuu esimerkiksi LEAN-tuotanto tai yhteiskehittely? Voiko oppimiskulttuuria muotoilla?

Työelämä muuttuu koko ajan ja osaamisen merkitys korostuu entisestään yrityksen keskeisenä voimavarana. Valmennuksessa tutustutaan toiminnan hallinnan ja oppimisen monitasoiseen luonteeseen työelämässä ja tarjoillaan erilaisia menetelmiä osaamisen johtamiseen.

 

Keskeiset sisällöt:

  • Osaamisen hallinta liiketoiminnan eri tasoilla
  • Osaamisen johtaminen erilaisissa tuotantomuodoissa (esim. sarjatuotanto, lean, yhteiskehittely)
  • Strategisesti linjakas osaamisen kehittäminen


Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
19.02.2019
09:00
16:00

Valmennus toteutetaan yhden päivän intensiivisenä työpajana, johon otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 10 osallistujaa.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!