Opi ostamaan kehittämistä - HRD as a service

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Opi ostamaan kehittämistä - HRD as a service, ei tenttiä
1 Kpl
OPI OSTAMAAN KEHITTÄMISTÄ - HRD AS A SERVICE (1 pv), 12.02.2019
1 Kpl
OPI OSTAMAAN KEHITTÄMISTÄ - HRD AS A SERVICE Materiaali, online
790 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 711,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Työn murros haastaa organisaatiot ostamaan yhä enemmän ulkopuolista apua muutosten onnistuneeseen toteutukseen. Liiketoiminnan ja osaamisen kehittämistä tarjoavien toimijoiden kenttä on moninainen, ja joskus voi olla vaikea valita tarjonnasta juuri omaan tarpeeseen sopivin vaihtoehto. Valmennuksen tavoitteena on tarjota osallistujille välineitä oman organisaation osaamis- ja kehittämistarpeiden analyysiin sekä tuottaa arviointikriteerejä erilaisten kehittämismenetelmien valintaan.

Keskeiset sisällöt:

  • Liiketoiminnan kehitystarpeen tunnistaminen
  • Erilaisten kehittämismenetelmien lähtökodat
  • Kompetensseista strategisten kyvykkyyksien kehittämiseen
  • Osaamisen ostamisen kehittämisen kustannusten budjetointi
  • Kehittämishankkeiden tuloksellisuuden arvioint

 Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
12.02.2019
09:00
16:00

Valmennus toteutetaan yhden päivän intensiivisenä työpajana, johon otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 10 osallistujaa.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!