LEGO® SERIOUS PLAY® menetelmä ja materiaalit -fasilitointivalmennus

Kesto: 1.0 pv
Kurssin hinnoittelu

Tuotekuvaus

LEGO® SERIOUS PLAY® -menetelmässä osallistujat rakentavat LEGO-palikoilla malleja, jotka esittävät vertauskuvallisesti heidän elämäänsä tai liiketoimintaansa liittyviä haasteita ja niiden ratkaisuja. Lego Serious Play menetelmä ja materiaalit -työpajojen avulla voidaan luoda yhteistä näkemystä ja ymmärrystä, tarkentaa yrityksen visiota ja strategiaa tai sitouttaa tiimejä.

Koulutuksessamme opit hauskalla ja käytännöllisellä tavalla perusteet Lego Serious Play -työpajojen ja kokousten fasilitointiin.

Lego Serious Play -menetelmän avulla luot dialogia, ratkot ongelmia tai synnytät uusia ideoita tavalla, joka mahdollistaa jokaisen osallistujan osallistumisen. Voit käyttää LSP:tä esimerkiksi palvelumuotoilussa, tiimien muodostamisessa ja retrospektiiveissä.

Koulutuksen pitää Suvi Myllykangas, Lean-Agile Coach ja sertifioitu LEGO® SERIOUS PLAY® menetelmä ja materiaalit -fasilitaattori.

Koulutus perustuu LEGO® SERIOUS PLAY® open-source-ohjeistukseen, jonka LEGO Group on julkaissut Creative Commons -lisenssin alla.

OPPIMISTAVOITTEET:  Koulutuksen jälkeen pystyt fasilitoimaan työpajoja ja kokouksia käyttäen LEGO® SERIOUS PLAY® menetelmää ja materiaaleja.

KOHDERYHMÄ: Fasilitaattorit, tiimien vetäjät, Agile Coachit, Scrum Masterit, palvelumuotoilijatOma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!