LEGO® SERIOUS PLAY® menetelmä ja materiaalit -fasilitointivalmennus

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali:
LEGO® SERIOUS PLAY® menetelmä ja materiaalit -fasilitointivalmennus, ei tenttiä
1.00 Kpl
LEGO® SERIOUS PLAY® Method and Materials Facilitator Training (1 pv), 15.09.2020
760 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 760€

Tuotekuvaus

LEGO® SERIOUS PLAY® -menetelmässä osallistujat rakentavat LEGO-palikoilla malleja, jotka esittävät vertauskuvallisesti heidän elämäänsä tai liiketoimintaansa liittyviä haasteita ja niiden ratkaisuja. Lego Serious Play menetelmä ja materiaalit -työpajojen avulla voidaan luoda yhteistä näkemystä ja ymmärrystä, tarkentaa yrityksen visiota ja strategiaa tai sitouttaa tiimejä.

Koulutuksessamme opit hauskalla ja käytännöllisellä tavalla perusteet Lego Serious Play -työpajojen ja kokousten fasilitointiin.

Lego Serious Play -menetelmän avulla luot dialogia, ratkot ongelmia tai synnytät uusia ideoita tavalla, joka mahdollistaa jokaisen osallistujan osallistumisen. Voit käyttää LSP:tä esimerkiksi palvelumuotoilussa, tiimien muodostamisessa ja retrospektiiveissä.

Koulutuksen pitää Suvi Myllykangas, Lean-Agile Coach ja sertifioitu LEGO® SERIOUS PLAY® menetelmä ja materiaalit -fasilitaattori.

Koulutus perustuu LEGO® SERIOUS PLAY® open-source-ohjeistukseen, jonka LEGO Group on julkaissut Creative Commons -lisenssin alla.

OPPIMISTAVOITTEET:  Koulutuksen jälkeen pystyt fasilitoimaan työpajoja ja kokouksia käyttäen LEGO® SERIOUS PLAY® menetelmää ja materiaaleja.

KOHDERYHMÄ: Fasilitaattorit, tiimien vetäjät, Agile Coachit, Scrum Masterit, palvelumuotoilijatOhjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
15.09.202009:0016:30
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. 

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!