Myyntimahdollisuudet kaupoiksi O2O

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Miten voittaa ja kotiuttaa iso kauppa? Iso case on aina iso case myös asiakkaalle. Merkittävien myyntimahdollisuuksien voittaminen ei ole sattuman kauppaa, ja usein myyntimahdollisuudesta kauppaan on pitkä matka. Kyse on pitkäjänteisestä tiimityöskentelystä, räätälöinnistä, luottamuksen rakentamisesta...

Kotiuta merkittävimmät myyntimahdollisuutesi! Valmentajamme Uffe Tollet kertoo tarkemmin Opportunity-to-order valmennuksestamme: O2O perustuu ainutlaatuisen havainnollistavaan, myyntitapaus- ja omaan todelliseen caseen pohjautuvaan business-pöytäpeliin.

Myyntimahdollisuudet kaupoiksi O2O -valmennusohjelma on suunniteltu myynnin johdolle ja myyjille: kuinka arvioida ja kehittää omaa asiakastyöskentelyä merkittävien myyntimahdollisuuksien voittamiseksi. Parhaan hyödyn valmennuksesta saa, kun yhdessä myyntijohtajan kanssa ohjelmaan osallistuu 1-4 myyjää. Tämä ryhmä työstää ohjatusti omaa myyntimahdollisuuttaan valmennuspäivien aikana.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
14.05.2019
09:00
16:00
15.05.2019
09:00
17:00

Opi arvioimaan ja kehittämään omaa asiakastyöskentelyäsi merkittävien myyntimahdollisuuksien voittamiseksi. Valmennuspäivillä työskentelemme tiiviisti businesscasen ja pöytäpelin parissa (alustuksia ja keskustelua, henkilökohtaisia tehtäviä ja ryhmätöitä, tilanneharjoituksia ja oman työn analyyseja), ja lisäksi käytössäsi on Mercuri Online -verkkokirjasto 6 kk ajan.

Tavoitteena voittaa merkittävä kauppa

Myyntimahdollisuuden arvioiminen

 • Miten todellinen myyntimahdollisuus on
 • Miten houkutteleva myyntimahdollisuus on suhteessa myyntistrategiaan
 • Mikä on onnistumisen todennäköisyys

Ratkaisustrategia

 • Ratkaisun tekeminen asiakkaalle
 • Kuusi erilaista myyntilannetta
 • Myyntistrategia ja – taktiikka

Kontaktistrategia

 • Yhteyshenkilöiden päätösvoima
 • Päättäjien rooli, asenne ja vaikutusvalta
 • Päätösryhmän asemointi

Ratkaisun esittäminen

 • Ratkaisun rakenne
 • Ratkaisun esittäminen eri myyntitilanteissa
 • Keskeiset taktiikat vaikuttaa asiakkaaseen eri myyntitilanteissa

Näin työskentelemme Myyntimahdollisuudet kaupoiksi O2O -valmennusohjelmassa

Ennen valmennuspäiviä osallistuja voi tehdä työskentelytavoistaan arvion netissä ja tutustua valmennuksen sisältöön englanninkielisten verkkomoduulien avulla.

Valmennuspäivät perustuvat caseen, jossa business-pöytäpelin avulla simuloidaan vaihe vaiheelta myyntimahdollisuuden arvioimisesta päätökseen. Yrityksen osallistujaryhmä ottaa kantaa omiin työskentelytapoihinsa ja oikeaan, käynnissä olevaan myyntimahdollisuuteen.

Valmennuspäivien jälkeen osallistujat saavat lisää keinoja myyntityöhön kauppojen voittamiseksi suomenkielisissä verkkomoduuleissa - ja lisäksi koko Mercuri Online -verkkokirjaston sisältö eri businessteemoista.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö.

Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 30 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme verkkokirjasto-, toimisto, ja varauskuluina 500 euroa. Verkkokirjasto on tällöin edelleen käytössä ohjelmakuvauksen mukaisesti 3 / 6 / 9 / 12 kk.

Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme verkkokirjasto-, toimisto- ja varauskuluina 70 % kurssimaksusta. Verkkokirjasto on tällöin edelleen käytössä ohjelmakuvauksen mukaisesti 3 / 6 / 9 / 12 kk.

Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta (no-show-tapaus), veloitamme koko osallistumismaksun. Verkkokirjasto on tällöin edelleen käytössä ohjelmakuvauksen mukaisesti 3 / 6 / 9 / 12 kk. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Internaattikulut

Majoitus- ja ruokailukustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa valmennuspäiviin kuuluvat kahvi- ja lounastarjoilut sekä kokoustilat ja oheispalvelut ja mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!