MITÄ JOKAISEN TULISI TIETÄÄ TEKOÄLYSTÄ

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Tekoälyn kehitys on aikakautemme suurin talouselämää mullistava teknologinen murros. Tekoäly mahdollistaa ennennäkemättömiä kilpailukykyparannuksia osaavissa käsissä. Vaikka tekoälykehitys loppuisi tähän päivää, jo nykyteknologioita ja -menetelmiä soveltamalla organisaatiot voivat löytää loputtomasti arvokkaita kehityskohteita.

Etenemistä merkittävästi rajoittava tekijä on osaamisen puute. Analyyttisestä ja teknologisesta osaamista on huutava pula maailmanlaajuisesti. Vielä kertaluokkaa suurempi osaamisvaje on kuitenkin siinä, miten yritysten nykyinen henkilökunta osaa hyödyntää tekoälyä omissa tehtävissään. Tätä osaamista ei voi ostaa ulkoa. Täysin rutiininomaisia työtehtäviä lukuun ottamatta jokainen ammattilainen tarvitsee perustaidot siitä, miten tekoäly tulee vaikuttamaan omaan tehtäväkenttään.

Kurssin kuvaus

Tämä kurssi perustuu koulutuksista saamiemme kokemusten pohjalta jatkuvasti kehittämiimme menetelmiin. Osallistujat ovat todennetusti pystyneet tehokkaasti oppimaan tekoälyyn liittyviä, teknisesti ja matemaattisesti erittäin haastavia konsepteja riippumatta osallistujan taustasta ja toimenkuvasta.

Kurssi kattaa seuraavat osa-alueet:

  1. Mitä jokaisen tulee ymmärtää tekoälystä
  2. Miten tekoäly vaikuttaa kaikkiin organisaation toimintoihin: Tekoäly tarkoittaa muutosta kohti oppivia toimintatapoja.
  3. Muutosten vaikutukset strategiseen suunnitteluun ja johtamiseen
  4. Muutosten vaikutukset päivittäiseen operatiiviseen toimintaan

Tavoitteena on, että osallistujat saavat kurssilta kaksi asiaa avuksi työhönsä:

  1. Vahva intuitio siitä, mistä tekoälyssä on nykymuodossaan kyse – ilman sukeltamista menetelmien matemaattisiin ja teknisiin yksityiskohtiin.
  2. Ymmärrys siitä, mitä osallistujan tulisi itse oppia lisää, että voisi hyödyntää tekoälyä omissa tehtävissään.

 

Kouluttaja:Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
07.02.2019
08:30
16:15
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!