Mindfulness-kurssit

Kesto: 4 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Mindfulness-kurssit, ei tenttiä
1 Kpl
Mindfulness-kurssit (4 pv), 13.02.2019
370 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 314,50€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Mindfulness kurssit – 8 viikon  intensiivikurssi hyvinvointiin Tampereella 

Mindfulness on tutkitusti tehokas menetelmä stressin lievittämiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo opettaa sinua kiinnittämään huomiosi siihen, mikä on tässä hetkessä – ympäristössä, mielessä, kehossa, muissa ihmisissä. Murehtivat ajatukset vähenevät, virkeys lisääntyy ja energiaa ei valu turhaan. Mindfulness-harjoittelu auttaa tutkitusti esimerkiksi stressin hallinnassa, elämän mielekkyyden parantamisessa sekä ihmissuhdetaidoissa ja esim. asiakastyössä.

Kurssi koostuu 4 tapaamisesta sekä itsenäisestä päivittäisestä n. 0,5 tunnin harjoittelusta CD-äänitteiden avulla.

Kurssi sisältää:

  • teoriatietoa: mm. Mindfulness ja tunnetaidot, vahvuudet ja myötätunto itseä kohtaan, mindfulness työelämässä, Mindfulness ja arki
  • erilaisia mindfulness-harjoituksia
  • Mindfulness intensiivikurssi-CD:t oman harjoittelun tueksi

Valmennusta järjestään myös  yrityskohtaisesti räätälöitynä.

 

 

 

 


 Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
13.02.2019
17:00
20:00
27.02.2019
17:00
20:00
20.03.2019
17:00
20:00
03.04.2019
17:00
20:00

Mindfulness on tutkitusti tehokas menetelmä stressin lievittämiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Luotaimen Mindfulness-kurssi sisältää sekä teoriatietoa että erilaisia mindfulness-harjoituksia. Osallistujat saavat lisäksi intensiivikurssi-CD:t oman harjoittelun tueksi. Kurssi sisältää 4 tapaamista noin 8 viikon aikana iltaisin Tampereella.

 

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!