Tehokas esimies

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Tehokas esimies, ei tenttiä
1.00 Kpl
Tehokas esimies (2 pv), 08.09.2020
1.00 Kpl
Tehokas esimies Materiaali, online
2320 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 2 088,00€

Tuotekuvaus

Taitava esimiestoiminta on tärkeä keino tuloksen tekemiseksi ja ihmisten motivaation varmistamiseksi. Millaisia käytännön työvälineitä ja menetelmiä esimies ja ryhmän tai tiimin vetäjä tarvitsee, jotta hän tukea ja ohjata ryhmää ja sen jäsenten työskentelyä kohti yhteisiä tavoitteita ja saavuttaa yritykselle tärkeitä tuloksia. Valmentajamme John Saario kertoo videolla tarkemmin Mercurin valmennuksesta Tehokas esimies.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
08.09.202009:0016:00
09.09.202009:0017:00

Valmennuspäivillä saat työvälineitä ja menetelmiä, joiden avulla voit tukea ja ohjata oman ryhmäsi / tiimisi jäsenten työskentelyä. Tiiviit valmennuspäivät ovat hyvin käytännönläheiset, teemoihin johdattelevat alustukset, keskustelut, henkilökohtaiset tehtävät ja ryhmätyöt, lisäksi teemme erilaisia tilanneharjoituksia ja oman työn analyyseja. Käytössäsi on puolen vuoden ajan Mercuri Online -verkkokirjaston koko sisältö.

Esimiehen rooli ja tehtävät

 • esimiehen vaikutus ryhmän työn tuloksiin
 • työtehtävät ja niiden priorisointi

Henkilöjohtamisen arviointi ja kehittäminen

 • johtamisen tarve eri tehtävissä ja tilanteissa
 • oma johtamistyylini
 • päätökset oman johtamisen tehostamiseksi

Motivoituminen

 • motivaatiotekijät
 • omien motivaatiotekijöitteni tunnistaminen
 • sitouttaminen ja motivaatioon vaikuttaminen

Tavoitteiden merkitys esimiehen työssä

 • tavoiteasetanta johtamisen välineenä

Esimiehen vuorovaikutus

 • henkilökohtaisen viestinnän korostuva merkitys
 • ideoiden hyväksyttäminen ja kielteisiin asenteisiin vaikuttaminen
 • palautteen antaminen ja vastaanottaminen
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö.

Ajankohdan vaihtaminen

Valmennuspäivien ajankohdan vaihtaminen on mahdollista (max vuosi), ilmoitus siirrosta on kuitenkin tehtävä vähintään kolme (3) viikkoa ennen valmennuspäivien alkamista. Mikäli siirtoilmoitus tehdään myöhemmin, veloitamme siirtämisestä 300 euroa (+ alv).

Osallistumisen peruuttaminen

Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin kolme (3) viikkoa ennen valmennuspäivien alkua, veloitamme peruutusmaksuna 50 % valmennuksen loppulaskusta (+ alv). Mercuri ei vastaa mahdollisista internaattikulujen peruutus- tai muista maksuista.

Valmennukselta pois jääminen

Mikäli osallistuja jää pois tilatulta valmennukselta, eikä ole tehnyt siitä peruutusilmoitusta (ns. no-show tilanne), veloitamme koko valmennuksen hinnan. Mercuri ei vastaa mahdollisista internaattikulujen no-show tai muista maksuista.

Internaattikulut

Valmennuksen hintaan sisältyy kahvi- ja lounastarjoilut. Majoituskustannukset ja mahdolliset oheisohjelmat (esim. kuntotesti) eivät sisälly Mercurin valmennusten hintoihin, ellei valmennuksen tiedoissa ole toisin mainittu. Valmennuspäivät toteutetaan vahvistetun aikataulun mukaisesti hotellissa / kokouskeskuksessa, ja osallistuja/yritys maksaa oheispalvelut sekä mahdollisen majoituksen suoraan palveluiden tarjoajalle.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!