Kouluttajakoulutus: Toteuta onnistuneet online-koulutukset ja webinaarit

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Kouluttajakoulutus: Toteuta onnistuneet online-koulutukset ja webinaarit, ei tenttiä
1.00 Kpl
Online luennot, koulutukset ja kokoukset toimiviksi (0.5 pv), 23.10.2020
650 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 552,50€

Tuotekuvaus

Kouluta, opasta ja luennoi onnistuneesti verkossa!

Koulutukset siirtyvät enemmän ja enemmän verkkoon. Joskus kaikki osallistujat seuraavat koulutusta tietokoneeltaan, joskus osa koulutettavista taas on opettajan kanssa luokassa ja ulkopaikkakuntalaiset osallistuvat virtuaalisesti. Tämä uusi kouluttamismuoto voi asettaa haasteita kokeneellekin kouluttajalle. Koulutuksessa saat tietoa siitä, miten nopeasti virtuaalikouluttajan kannattaa edetä, minkälaista koulutusmateriaalia tarvitaan ja miten aktivoida osallistujat virtuaalisesti. Entä miten varmistaa, seuraavatko osallistujat koulutusta ja onko viestisi mennyt perille?

Osallistumalla koulutukseen opit paljon uutta asiaa siitä, miten virtuaalikoulutus kannattaa suunnitella ja toteuttaa. Koulutuksen jälkeen tiedät, kuinka saat osallistujat pysymään virkeinä ja miten opettamasi asia menee perille. Koulutuksessa käydään läpi kouluttajataitoja. Virtuaalikoulutusten teknistä puolta ei käsitellä.

Koulutuksen aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

• Yleisiä huomioita ja haasteita virtuaalikoulutuksissa
• Erilaiset virtuaalikoulutusmuodot
• Virtuaalikoulutuksen suunnittelu
• Virtuaaliopetuksen aikataulutus
• Toimivan materiaalin valmistelu
• PowerPointin käyttö ja aikataulutus
• Aktivointi ja vuorovaikutus virtuaaliopetuksessa
• Toimivat tehtävät, chatit ja kyselyt virtuaalikoulutukseenPeruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!