Johtamisen taidot – onnistu liiketoiminnassasi

Kesto: 5.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Johtamisen taidot -valmennus sisältää niitä teemoja, joita jokainen johtaja tarvitsee työssään päivittäin. Erityisesti vuonna 2020 vastaan tullut muutos haastaa ketterän kehittämisen taitojen kehittämiseen. Vastaan tulee nyt yhä useammin yllättäviä tilanteita, jotka pakottavat tekemään mitä erikoisempia päätöksiä ennätysnopeudella. Kokosimme teille tässä ajassa polttavimmista aiheista johtajan survivor-paketin huippuvalmentajin.

 • Tässä koulutuksessa opit strategista johtamisen taitoa ja parantamaan kannattavuutta.

Monessa keskisuuressakaan yrityksessä strategiaa ei ole määritelty kovin tarkasti. Strategialla tarkoitetaan selkeää kuvausta siitä, mitä yritys tekee, missä yritys haluaa olla vuoden tai kahden päästä, ja miten tavoitteeseen päästään. Strategiatyössä mietitään mm. ketkä ovat yrityksen asiakkaita ja ketkä eivät, ja sitä, miten yritys aikoo erottautua kilpailijoista. Opitaan ennakoimaan.

Talouden johtamisen taitoja tarvitaan jokaisessa yrityksessä. Tässä koulutuksessa kehitetään strategiatyön taitoja ja perehdytään paremmin siihen, miten kannattavuutta voisi omassa yrityksessä parantaa ja mihin kaikki eurot menevätkään. 

 • Johtamisen taidot -koulutuksessa kehitetään henkilöstöjohtamisen taitoja.

Oletko joskus kysynyt itseltäsi, olenko liian kiltti tai liian jämäkkä? Osaanko vaatia? Osaanko innostaa? Osaanko valjastaa kaikkien osaamisen yhteiseen käyttöön, ja huomaanko erilaisten ihmisten vahvuudet, voimavarat ja potentiaalin? Entä olenko osannut johtaa henkilöstöä strategisesti oikein kohti yhteistä visiota, johon henkilöstö haluaa sitoutua. Jaksanko vielä fokusoitua ja omaanko asioiden loppuun saattamisen taidon?

 • Johtamisen taidot -koulutuksessa opetellaan ennakoimaan asiakastarpeita ja ketterän tuote- ja palvelukehittämisen taitoja. Koulutuksessa kehitetään toimivien ja kannattavien tuotteiden tai palveluiden kehittämisen taitoja, jotka palvelevat tässä erityisessä ajassa ja myös sen jälkeen. Ovatko osa asiakkaiden uusista toimintatavoista tulleet jäädäkseen ja miten meidän tulisi ennakoida tätä?

Jokainen johtaja painii edellä mainittujen asioiden kanssa. Yhdessä toisten kanssa kehittäminen on innostavaa ja oppiminen moninkertaistuu. Verkostoituminen myös lisää uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

HYÖTY OSALLISTUJALLE JA KENELLE TARKOITETTU

Valmennuksen avulla osallistuja saa uutta energiaa, sekä työkaluja johtaa järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti kestävämpää ja kannattavampaa liiketoimintaa. Koulutus on tarkoitettu pienen tai keskisuuren yrityksen johtajille ja/tai päällikkö-/johtotehtävissä työskenteleville, jotka kokevat tarvitsevansa aivoille tuuletusta ja uusia raikkaita näkökulmia oman liiketoimintaosaamisensa kehittämiseen.

TEEMAT JA ASIANTUNTIJAT

 1. Johtajana toimiminen, Marjo Rönkä
  • Johtajan tehtävät -mitä minun tehtäviini kuuluu?
  • Työyhteisökulttuuri, merkityksellisyyden johtaminen, haastavat työyhteisötilanteet, johtajuusarvio 360°
  • Strateginen johtaminen
  • Arvot ja visio johtamassa kohti menestystä, mitkä ovat meidän menestystekijämme?
  • Strategia, ennakointi ja toimeenpanosuunnitelma
    
 2. Palvelumuotoilulla huippupalvelut, Veera Matilainen
  • Palvelumuotoilun avulla kehitämme tuotteet/palvelut suoraan tarpeeseen!
  • Päivän aikana saat kokonaiskäsityksen palvelumuotoilusta ja pääset pohtimaan, mitä hyötyä siitä olisi sinun organisaatiossasi.
  • Pääset testaamaan nopeutetusti palvelumuotoiluprosessia ja kokemaan palvelumuotoilun hyödyt konkreettisesti.
    
 3. Talouden tunnusluvut, Mikko Seppälä
  • Orientoiva kysely. Mitkä yritykseni talouteen liittyvät asiat askarruttavat minua?
  • Keskitytään niihin talouskysymyksiin, jotka ovat ryhmälle tärkeimpiä.
  • Teemana: Kannattavuus ja oman yritykseni talousjohtaminen
    
 4. Kohti tavoitteita, millä varmistat onnistumisen, Petri Väyrynen 
  • Kehityskeskustelut, suorituksen johtaminen
  • Sudenkuopat, henkilöstön sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin
  • Miten löydetään onnistumisen avaimia ja vältetään isoimpia sudenkuoppia
    
 5. Suunnitelmista ja ideoista toteutukseen, Marjo Rönkä
  • Strategia todeksi. Kehitä ja johda toimeenpanoa, työkaluja toimeenpanon tehostamiseksi
  • Aikataulutettu, konkreettinen toimeenpanosuunnitelma

 Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!