Lean - Prosessin jouheva virtaus

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on antaa työntekijöille, esimiehille ja johdolle ymmärrys siitä, mitkä tekijät vaikuttavat prosessin läpimenoaikaan ja varustaa heidät tarvittavilla Lean-menetelmillä joilla läpimenoaika saadaan lyhennettyä ja prosessin virtaustehokkuus parannettua. Näin saadaan aikaan jouhevasti virtaava, stabiili tehokas prosessi, joka samalla vähentää turhaa työtä ja hukkaa. 

Kohderyhmä

Tuotantosektori, palvelusektori sekä terveydenhuolto läpi koko organisaation (johto, esimiehet, työnjohtajat, tiiminvetäjät, työntekijät). 

Sisältö

Koulutuksessa opitaan Lean perusperiaatteet ja arvovirtakartoituksen tärkeys. Opitaan katsomaan prosessia ”LEAN – silmälasien” läpi kaikentyyppisen hukan paljastamiseksi.

Tehdään arvovirran osallistuttavia simulointi harjoituksia.

Painotetaan prosessien tehokkuusdilemmaa ja sitä kautta edetään syvään tarkasteluun resurssitehokkuuden vs. virtaustehokkuuden kesken.

Opitaan läpimenoaikaan haitallisesti vaikuttavat tekijät kuten keskeneräiset työt, vaihtelun (hajonnan) vaikutus ja syyt,

Littlen laki, Kingmannin laki ja pullonkaulojen (TOC) laki.

Opitaan Leanin ja hajonnan mittarit ja kuinka tilastollisia ohjauskortteja (SPC) voidaan käyttää minkä tahansa prosessin stabiilisuuden määrittämiseen, visualisoimiseen ja seurantaan.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
28.03.2019
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!