Leading SAFe with SA Certification

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: online
Sertifiointitentti: Kyllä, Tenttikieli: englanti, Tenttityyppi: online
Leading SAFe 4.6 with SA Certification + exam
1 Kpl
Leading SAFe with SAFe Agilist Certification (2 pv), 05.02.2019
1 395,00 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 1 116,00€

Tuotekuvaus

Leading SAFe -kurssi on johdolle, arkkitehdeille, systeemisuunnittelijoille, toimintasalkun omistajille, keskijohdolle ja toiminnan kehityksestä vastaaville muutosagenteille suunnattu kurssi, joka käy läpi lean-ajattelun ja SAFe-kehyksen keskeiset periaatteet. SAFe mahdollistaa lean-organisaation toteuttamisen ohjelmisto- ja palvelukehityksessä käytännössä. Kurssilla pohditaan myös, miten johtaminen muuttuu ketterässä organisaatiossa, miten suunnitellaan ketterästi inkrementtejä ja kuinka tuotteen kehitysjono ja portfolionhallinta organisoidaan tehokkaimmin.


- Kesto: 2 päivää

- Läpikäytävät aihealueet: Lean-Agile -kehityksen periaatteet, portfolionhallinta, julkaisujen suunnittelu, toimitusjuna ja organisaation johtaminen

- Hinta sisältää koulutusmateriaalin, testin ja SAFe Agilist -sertifikaatin verkossa testin läpäisseille henkilöille

- Kohderyhmä: liiketoiminta- ja projektijohto ja organisaation muutoksesta vastaavat henkilöt

 

SAFe Agilist Certification

Kurssille osallistumisen jälkeen voit tehdä SAFe Agilist sertifiointiin tähtäävän kokeen. Sertifikaattiin tähtäävä koe tulee tehdä 30 päivän sisällä kurssin päättymisestä. Aloitettuasi kokeen sinulla on 90 minuuttia aikaa suorittaa se loppuun. Koe on monivalintakoe, joka sisältää yhteensä 45 kysymystä. Kurssi luennoidaan suomeksi, mutta huomioithan, että kaikki materiaalit sekä sertifikaattiin tähtäävä koe ovat englannin kielisiä. 
 Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
05.02.2019
08:30
16:30
06.02.2019
08:30
16:30
Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!