Läpimenoajan lyhentäminen valmistavassa teollisuudessa

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Läpimenoajan lyhentäminen valmistavassa teollisuudessa, ei tenttiä
1 Kpl
Läpimenoajan lyhentäminen (1 pv), 11.02.2019
590 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 531,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Läpimenoaikaa voidaan mitata monesta eri näkökulmasta, esimerkiksi yhdelle työvaiheelle, työvaiheiden ketjulle ja tilauksesta toimitukseen.

Kun läpimenoaika lyhenee, voidaan lyhentää toimitusaikoja, sitoutunut pääoma vähenee ja tilantarve pienenee. Asiakas voi esimerkiksi tehdä tilauksiin myöhemmin muutoksia ilman, että aiheutetaan häiriötä tuotantoon.

Kuinka teidän toiminnassa läpimenoajat puolitettaisiin? Tuntuuko tällainen tavoite hurjalta? Kova tavoite pistää myös tekemää kovia asioita. Uskallan väittää, että suurimmassa osassa tapauksia läpimenoajan puolittaminen onnistuu ilman suuria rahallisia investointeja tai lisähenkilöiden palkkaamista.

Tule koulutukseen kuulemaan ja oppimaan, kuinka läpimenoajat saadaan lyhennettyä ja jopa puolitettua.

Tämä koulutus on tarkoitettu valmistavan teollisuuden toimihenkilöille, joiden vastuulla on toiminnan kehittäminen ja prosessien toiminnan varmistaminen.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
11.02.2019
08:30
16:00

8:30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

9:00 Koulutus alkaa

Läpimenoaika

Arvoketjun määritys

Jalostava työ vs. ei-jalostava työ

Kriittinen polku

Littlen laki

Vaihtelun hallinta

Virtaavan prosessin rakentaminen

Yhden kappaleen virtaus

16:00 Koulutus päättyy

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!