IATF16949:2016 perusteet

Duration: 1.0 days
This course is not scheduled at the moment. Please contact us to arrange for a custom training.

Description

IATF16949:2016 on laadunhallintajärjestelmästandardi auto- ja ajoneuvoteollisuudelle ja niiden alihankintaketjuille. IATF16949-standardi on autoteollisuudessa tyypillisten laadunhallintamenetelmien perusteellinen kokoelma, joka päivittyy ja tarkentuu jatkuvasti.

IATF16949 pohjautuu kansainväliseen ISO9001-standardiin ja sisältää sen vaatimukset kokonaisuudessaan. Kansainvälisillä markkinoilla vaaditaan usein IATF:n mukaista toimintaa ja menetelmien käyttöä, myös kaikilta alihankkijoilta.

Koulutuksessa käymme läpi molempien standardien pääsisällön ja vaatimukset yleisellä tasolla.

Hyödyt

Osallistujat saavat yleiskäsityksen IATF16949-standardista ja sen vaatimuksista, sekä siihen liittyvistä laadunhallinnan menetelmistä. Osallistujat ymmärtävät miten standardi on laadittu ja miten saa jatkuvasti lisätietoa sen kehittymisestä.

Sisältö & aikataulu

Koulutuspäivä alkaa klo 9:00 ja päättyy klo 16:00

Päivän aiheita:

  • IATF 16949:2016 taustaa
  • ISO 9001:2015 perusteet
  • Johtamisjärjestelmät yleisesti
  • Vaatimukset standardikohdittain IATF16949 ja ISO 9001
  • Automotive core tools
  • Miten pysyä ajan tasalla IATF 16949 –asioissa
Materiaalit

Osallistujia suositellaan hankkimaan koulutuksen ajaksi käyttöönsä ISO9001 ja IATF16949 -standardit. Standardit eivät sisälly koulutuksen hintaan.

Koulutusmateriaali on osin englanninkielinen, sillä IATF16949-standardia ei ole julkaistu suomeksi.

Koulutuspaikka & toteutustapa

Koulutus järjestetään etänä.

Kohderyhmä

Organisaatiot autoteollisuuden toimitusketjun eri vaiheissa. Koulutus on yleiskatsaus standardin sisältöön ja soveltuu tehtävistä riippumatta henkilöille, jotka tarvitsevat työssään kokonaisnäkemystä standardin vaatimuksista.

Kouluttajat

Maija Vaismaa, vanhempi asiantuntija, Laatukeskus Excellence Finland.

Maijalla on vuosien kokemus johtamisjärjestelmien sekä työturvallisuusjohtamisen kehittämisestä ja kouluttamisesta kansainvälisissä organisaatioissa. Hänellä on vankka teollisuustausta ja vuosien kokemus EFQM-arvioinneista.

Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden DI ja tietojärjestelmätieteen KTM, lisäksi hän on täydentänyt opintojaan mm. työpsykologian, työturvallisuuden ja ympäristöjohtamisen aloilla.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos varattu paikka jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, organisaatiosi voi vaihtaa osallistujaa kuluitta ilmoittamalla siitä Laatukeskukseen ennen koulutuksen alkua.

Yhteystiedot

Mikäli organisaatiostasi on osallistujia vähintään kolme, pyydä ryhmätarjous!

Leena Huotari

050 5513 663
leena.huotari@laatukeskus.fiCancellation terms
If you can not participate this course, you can send someone else instead of you. If cancellation is done less than two (2) weeks before the course start, we will charge 50% of the price. In case of no show without any cancellation, we will charge the whole price. Cancellation fee will also be charged in case of illness.

Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!