Laadunhallinnan perusteet

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Laadunhallinnan perusteet, ei tenttiä
1 Kpl
Laadunhallinnan perusteet (0.5 pv), 12.12.2018
1 Kpl
Laadunhallinnan perusteet Materiaali, online
350 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 332,50€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Laadunhallinta- ja toimintajärjestelmillä kuvataan organisaation toimintaa kokonaisuutena. Laadunhallinnan päätarkoitus on asiakkaan vaatimuksien täyttäminen sekä pyrkimys ylittämään odotukset. Tämä onnistuu vain oman toimintaympäristön ymmärtämisen ja jatkuvan parantamisen kautta, jolloin voidaan luoda pohja kestäville asiakas- ja kumppanisuhteille, sekä saavutetaan kaikkien sidosryhmien luottamus.

Erilaisia laadunhallintajärjestelmiä on olemassa useita mm. ISO 9001:2015, SHQS sekä toimialakohtaisia standardeja, jotka voidaan tarvittaessa sertifioida ulkopuolisen auditoijan tekemänä. Tyypillisesti järjestelmien takana on samat perusperiaatteet:

 1. Asiakaskeskeisyys
 2. Johtajuus
 3. Ihmisten täysipainoinen osallistuminen
 4. Prosessimainen toimintamalli
 5. Parantaminen
 6. Näyttöön perustuva päätöksenteko
 7. Suhteiden hallinta

Nyt on tilaisuus kuulla ja selkeyttää johtamiseen, prosesseihin, toimintoihin, ja jatkuvaan parantamiseen liittyviä ”myyttejä” ja kuinka laadunhallinnalla samalla tuetaan organisaation pitkän tähtäimen visioita/strategiaa sekä päivittäistä toimintaa.

Koulutuksen tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on:

 • selvittää laadunhallinnan peruselementit
 • opastaa ja antaa vinkkejä, mistä lähteä liikkeelle laadunhallinnassa

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka

 • tarvitsevat perustietoa laadunhallinnan kokonaisuudesta
 • haluavat yhdistää eri hallintajärjestelmiä yhteen (mm. ISO 14001:2015 tai ISO 45001:2018)
 • vastaavat toimintajärjestelmien kehityksestä organisaatiossa

Koulutuksen toteutustapa

Koulutus on etäkoulutus, jonka kouluttaja pitää livenä. Koulutukseen osallistutaan netin kautta. Tarvitset vain toimivan internetyhteyden. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille noin viikkoa ennen koulutuspäivää.

Kouluttaja

Kouluttajana on Jari Saali.  Jarilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.Ohjelma

Katso tarkempi kurssikuvaus: https://goo.gl/3vDxrY

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!