Laadunhallinnan koulutusohjelma

Kesto: 4 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Tule rakentamaan yrityksellenne nykyaikainen toimintajärjestelmä ammattilaisten opastuksessa suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti. Saat liiketoimintahyötyä ja järjestystä arkeen. Koulutusohjelmassa huomioidaan erityisesti rakennusalan suunnitteluyritysten, arkkitehtien ja urakoitsijoiden laadunhallinnan näkökulmat ja vaatimukset.

Tarjoamme koulutusohjelman ajaksi käyttöösi tiedonhallinnallisesti ja tietoteknisesti edistyneen IMS Ohjelmiston kehitysalustaksi. IMS Ohjelmisto on selainpohjainen ohjelmisto toiminnan kehittämisen tarpeisiin. Visuaalisen ja helposti ylläpidettävän toimintajärjestelmän avulla prosessikuvaukset, ohjeistukset, tallenteet, mittarit, tehtävät sekä palautteet on koottu toimivaksi kokonaisuudeksi, joka ohjaa ja tukee organisaation missiota, visiota sekä arvoja.

Tavoitteena on laatia nykyaikainen toimintajärjestelmä ja luoda valmiudet RALA-sertifiointia varten. RALAn edustaja on mukana koulutuksessa kertomassa RALA-sertifioinnin kriteereistä. Rakenna toimintajärjestelmä, osoita osaamisesi ja laadunhallinnan taso.

Koulutuksen ohjelma

Koulutuspäivät alkavat klo 8:30 ja päättyvät klo 16:00. Koulutusta edeltää ennakkotehtävä. Kunkin koulutuspäivän päätteeksi kouluttaja pohjustaa välitehtävän, joka puretaan seuraavalla kerralla.

31.10.2018  | 1. Workshop-päivä

Määritellään toimintajärjestelmän rakenne, avataan ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 vaatimukset sekä RALA-kriteerit. Tunnistetaan ja käynnistetään prosessien kuvaus sekä perehdytään dokumentoidun tiedon toteutustapoihin.

28.11.2018 | 2. Workshop-päivä

Jatketaan organisaation prosessien kuvausta. Tunnistetaan hallittavat dokumentit ja tiedot, luodaan hakemisto- ja hakurakenteet ja perustetaan dokumentoidun tiedon hallinta. Käsitellään riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen, arviointi, toimenpiteet ja seuranta.

20.12.2018 | 3. Workshop-päivä

Tunnistetaan mitattavat tekijät, määritellään mittariston rakenne ja toteutus. Luodaan yrityksen mittarit. Perehdytään tavoitteisiin, toimintasuunnitelmiin ja tehtävähallintaan.

16.1.2019 | 4. Workshop-päivä

Luodaan kyselyjen, palautteiden ja arviointien tapahtumahallinta ja tilastointi. Kerrataan ja syvennetään opittuja ja luotuja kuvauksia ja määrittelyjä. Vedetään projekti yhteen, katselmoidaan tulokset, tehdään tarvittavat muutokset ja täsmennykset. Lopputuloksena saadaan aikaan pohja jatkuvalle parantamiselle.

Tutustu IMS Ohjelmistoon

  • Osoite: http://s20.ims.fi/teollisuus
  • Käyttäjätunnus: rala2018
  • Salasana: valmennus

Onko RALA-sertifiointi tuttu?

Tutustu RALA-sertifiointiin osoitteessa http://www.rala.fi/tuotteet/sertifiointi.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
31.10.2018
09:00
16:00
01.11.2018
09:00
16:00
02.11.2018
09:00
16:00
03.11.2018
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!