Web-kehittäjän polku

Längd: 10.0 dagar
Denna kurs är inte schemalagd just nu. Kontakta oss gärna för att diskutera företagsintern utbildning.

Kursbeskrivning

Koulutuksen kaksi ensimmäistä päivää perehdyttävät sinut webin perustekniikoihin: HTML5:een, CSS3:een ja JavaScriptiin. Näistä kaikista saat riittävät perustaidot, jotta koulutuksen jatko sujuu jouhevasti. Lisäksi saat hyvän arkkitehtuuritason näkemyksen siitä, miten nykyaikaiset web-sovellukset toimivat ja millaisia kaikkia tekniikoita niissä tarvitaan.

Koulutuksen seuraava jakso syventää osaamistasi erityisesti JavaScriptistä. Löydät aivan uusia näkökulmia sen kielioppiin, opit lukemaan (ja toteuttamaan) mitä ihmeellisemmän näköisiä kielioppirakenteita, ymmärrät mitä kaikkea ES6 tuo JavaScriptiin ja lisäksi tutustut yleisellä tasolla erilaisiin SPA-kirjastoihin.

Kolmannen jakson aikana keskitytään Angular-kehykseen, jonka avulla pystyy toteuttamaan laajoja SPA-ratkaisuja. Saat haltuusi erittäin monipuolisin kirjaston tarjoamat piirteet ja samalla puolivahingossa opit myös TypeScript-kielen.  Asiakaskohtaisissa toteutuksissa tämän jakson voi korvata myös ReactJS-ohjelmointi tai Vue.js -ohjelmointi kurssilla.

Viimeinen jakso keskittyy palvelin-ympäristöön otsikolla Node.js -ohjelmointi. Opit ymmärtämään web-palvelimen toiminnan sivuston ja REST-palvelujen jakelijana, mutta myös erilaisia integraatioon, tietokantojen käsittelyyn ja skaalautuvuuteen liittyviä tekniikoita, jota teoriatasolla ovat yleistettävissä useaankin palvelinympäristöön. Asiakaskohtaisissa toteutuksissa tämän jakson voi korvata myös JavaEE- ohjelmointikurssilla tai ASP.NET Core -ohjelmointikurssilla.Avbokningsvillkor
If you can not participate this course, you can send someone else instead of you. If cancellation is done less than two (2) weeks before the course start, we will charge 50% of the price. In case of no show without any cancellation, we will charge the whole price. Cancellation fee will also be charged in case of illness.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!