Full Stack JavaScript

Längd: 3.0 dagar
Kursens prissättning

Kursbeskrivning

Mahtoiko joku uskoa vuosituhannen alkuvaiheilla, että JavaScriptistä kasvaisi kieli, jolla voi toteuttaa web-projektin kokonaisvaltaisesti? Niin vain on käynyt ja ratkaisumalli on jopa muodostunut tietynasteiseksi trendiksi.

Selaimessa JavaScriptin käyttö on itsestäänselvyys ja SPA-malli on lyönyt läpi web-ui-kehityksesä. NodeJS laajentaa JavaScriptin käytön myös palvelinympäristöön ja sen järjettömän laaja kirjo laajennuskirjastoja mahdollistaa oikeastaan millaisen palvelinsovelluksen toteuttamisen tahansa.

Samaan aikaan myös työkalupaletti on laajentunut, nyt oikeasti jo löytyy apuvälineitä kehitysprosessin tueksi. Apuvälineet myös integroituvat mukavasti tuoreimpiin IDE-versioihin, jotka taas tarjoavat intellisensen lisäksi tutun projektirakenteen sekä tietenkin mahdollisuuden joissain (satunnaisissa ja harvinaiseksi jäävissä) yhteyksissä käyttää myös muita ohjelmointikieliä.

Tämä kurssi laajentaa osallistujan JavaScript-taidot uudelle tasolle. Kurssilainen saa kokonaisvaltaisen näkemyksen siitä, miten laajempi JavaScript-projekti ja millaisia tekniikoitasen toteuttamisessa käytetään.

Kurssi soveltuu kehittäjille ja arkkitehdeille, joilla jo on hallussa perustiedot web-kehityksestä ja JavaScriptin syntaksirakenteista.Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!