Angular-ohjelmointi

Längd: 3.0 dagar
Kursens prissättning

Kursbeskrivning

Angular (aiemmin Angular2) on suositun SPA-sovelluskehyksen uusi sukupolvi. Vanhemmasta AngularJS:stä jäljelle on jäänyt pelkästään nimi, käytännössä framework on kokenut täydellisen uudistuksen. Angularin käyttö puhtaasta JavaScriptistä on tietenkin mahdollista, mutta ohjelmoinnin tuottavuuden kannalta tässä yhteydessä kyllä ehdottomasti kannattaa hypätä TypeScript-maailmaan.

Angular tarjoaa erittäin johdonmukaisen komponenttikeskeisen mallin: me kehitämme eri laajuisia komponentteja ja lopulta reititämme näitä näkyviin eri käyttötapauksien yhteydessä.

Tällä kurssilla opit toteuttamaan Angular-sovelluksia TypeScriptillä. Tutuiksi tulevat niin Angularin modulit kuin komponentit, putket, dependency injection sekä tietenkin reititys näkymien välillä ja REST-palvelurajapinnan käyttö.

Kurssi soveltuu kehittäjille, jotka lähtevät käyttämään Angular-kehystä web-ratkaisussaan. Osallistujilta edellytetään webin perustekniikoiden sekä JavaScriptin perusteiden hallintaa.Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!