Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Kokonaisvaltainen hyvinvointi, ei tenttiä
1 Kpl
Kokonaisvaltainen hyvinvointi (1 pv), 22.10.2018
249 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 211,65€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Valmennuksessa opit unen ja palautumisen yhteyden hyvinvointiin, saat käytännönläheisiä vinkkejä hyvinvointisi parantamiseen. Opit tunnistamaan omia sisäisiä motivaatiotekijöitäsi ja sitä kautta suuntaamaan tekemistäsi omien vahvuuksiesi suuntaan. Oman hyvinvoinnin parantumisen myötä ihmisen on helpompi sitoutua yhteisiin asioihin ja myös tuntea tyytyväisyyttä sekä työssä että vapaalla.

Kenelle:

Valmennus soveltuu erilaisten ryhmien, työyhteisöjen ja esimiesten tarpeisiin. Valmennus voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaisesti.

Valmennuksen teemat:

·         Uni, stressi ja palautuminen

·         Asenne ja sisäinen motivaatio

·         Omat vahvuudet ja niiden hyödyntäminen

 

FIRSTBEAT ja RMP valmennuksen tukena:

Valmennuksen tukena on mahdollista käyttää FIRSTBEAT hyvinvointianalyysia, joka kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Valmennuksen tukena voidaan käyttää myös RMP Motivaatioprofiilia, joka on moderniin motivaatioteoriaan perustuva itsearviotyökalu. Motivaatioprofiili kertoo miten kukin meistä priorisoi 16 elämän perustarvetta eli motiivia. RMP antaa konkreettisen kuvan ihmisen tarpeista, motiiveista ja arvoista ja auttaa mm. parantamaan suorituskykyä elämän eri osa-alueilla.

Tietoja valmentajasta: Annamaija Tolvila, ratkaisukeskeinen valmentaja ja työnohjaaja, Annamaijalla on myös pedagoginen pätevyys ja hän on sertifioitu RMP Motivaatiovalmentaja,Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
22.10.2018
13:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!