Kilpailuoikeudellinen ohje kuntoon -workshop

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Kilpailuoikeudellinen ohje kuntoon -workshop, ei tenttiä
1 Kpl
Kilpailuoikeudellinen ohje kuntoon -workshop (0.5 pv), 01.11.2018
1 Kpl
Kilpailuoikeudellinen ohje kuntoon -workshop Materiaali, online
390 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 351,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Yrityksen edustajat saattavat olla kilpailijoiden kanssa tekemisissä erilaisissa tilanteissa – yhteisyrityksissä, toimialayhdistyksessä, messuilla. Ovatko pelisäännöt kilpailijoiden kanssa toimimiseen heille selvät? Mistä asioista voi keskustella ja vaihtaa tietoja? Miten toimit, jos joudut kiellettyyn keskusteluun haluamattasi?

Jakelu- ja toimitussopimuksissa on otettavat huomioon tietyt määräykset esim. hintojen asettamisesta ja kilpailukiellosta. Jos yritykselläsi on määräävä markkina-asema tai monopoli, sen on puolestaan huomioitava omat menettelysäännöt.

Kilpailulain määräykset on huomioitava myös, kun suunnittelet yritysjärjestelyä.

Miten toimit, jos kilpailuviranomaiset edustajat tulevat yllättäen tiloihisi tekemään yllätystarkastusta?

Kilpailuoikeuden rikkomisesta tai sen epäilystä on ikävät seuraukset, pitkät tutkinnat vievät johdon aikaa ja yrityksen mainetta. Mahdolliset sakot voivat olla tuntuvat. Henkilöstön ohjeistus auttaa osaltaan välttämään näitä.

Tervetuloa käytännönläheiseen workshoppiin varmistamaan, että henkilöstöllä on selkeä perusohjeistus, miten toimia kilpailulain kannalta oikein. Saat samalla vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.
 
Aika: To 1.11.2018 klo 8:30-12:00, aamiainen ja ilmoittautuminen 8:30 alkaen. Koulutus alkaa klo 9:00.
Paikka: Fondia, LÖNNROTINKATU 5, 4. KRS, HELSINKI
Kouluttaja: Satu Relander, Senior Legal Counsel, Fondia
Hinta: 390 eur + alv. (sis. aamupalatarjoilun ja materiaalit)

Workshop-päivä:

  • Koulutuksessa käydään läpi perusasioita kilpailuoikeudesta
  • Laaditaan yritykselle selkeät ohjeet kouluttajan avustuksella (osallistujalla tulee olla kannettava tietokone mukana)
  • Keskustelua ja päivän yhteenveto

Laita kilpailuasioiden perustietous ja yrityksesi kilpailuohjeet kuntoon puolen päivän workshopissa! Ilmoittaudu heti - paikkoja on rajoitetusti!

relander

Kouluttajana toimii lakimies Satu Relander lakipalveluyritys Fondiasta. Satulla on pitkä kokemus yritysjuristina ja asianajajana toimimisesta. Satu on lisäksi erittäin kokenut kouluttaja ja saanut paljon kiitosta hyvin selkeästä ja käytännönläheisestä koulutustyylistään.Peruutusehdot

Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin yhtä (1) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.  Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!