Kiireenkesyttäjien luovuustreffit (1/2 pv)

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
KURSSI SULJETTU!

Tuotekuvaus

Opi kiirehtijästä kiireenkesyttäjäksi! Puolen päivän koulutuksessa käymme läpi keinoja millä saat elämän tasapainoon, ja pystyt vastaamaan arjen kiirehaasteisiin.

Kenelle

Kaikille tieto-, hoito- ja luovan työn tekijöille, joita hoppu ahdistaa.

SISÄLTÖ

  • Kiirehtijästä kiireenkesyttäjäksi. Tunnista erilaisten tyylien haasteet.
  • Sijoituksia hyvän elämän tasapainoon. Ajankohtaisia valintoja ja mikroaskelten käynnistystä.
  • Hyvien ideoiden markkinoilta keräät henkilökohtaisia eväitä arjen kiirehaasteisiin.
  • Tosiroolicocktails. Vahvuuksia ja verkoston voimaa pelisääntöjen toteutukseen. 

Oheismateriaali

Koulutuspäivään sisältyy Anna-Liisa Niemelän ja Anja Kuloveden kirja "Kiireenkesyttäjä. Avain hyvään elämään." readme.fi 2018. Kirjan onnistumistarinat, esimerkit ja menetelmäkuvaukset täydentävät päivän antia.

Esittely

Anja Kulovesi on Kiireenkesytys® konseptin äiti ja tuottelias tietokirjailija. Yrittäjäksi hän on hypännyt kansainvälisen organisaation esimiestehtävistä. Hän valmentaa Kiireenkesytys® konseptin ja sen luovien menetelmien käyttöön kouluttajia, konsultteja ja työnohjaajia ympäri maata. Anjalta on ilmestynyt 13 itsensä ja työelämän kehittämisen kirjaa sekä lukuisia artikkeleita ja kolumneja eri medioissa. Motto: Be inspired to inspire.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
08:30
09:00
Ilmoittautuminen ja aamiainen
09:00
12:00
Koulutus luokkatilassa
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!