Ketterän toiminnan perusteet

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Ketteryys herättää yhä enemmän kiinnostusta kaikessa kehittämistoiminnassa, sillä ketterät toimintatavat mahdollistavat toiminnan jatkuvan kehittämisen ja asiakasarvon tuottamisen yhä nopeammassa tahdissa. Ketterässä toimintatavassa tavoite on työskennellä tiiminä aina kulloinkin tärkeimmän asian parissa, ja seurata jatkuvasti työn vaikuttavuutta.

Ketterän toiminnan perusteissa opit ymmärtämään mitä ketteryys on – ja mitä se ei ole. Lisäksi opit, miksi ketterät menetelmät ovat suosittuja ja kuinka näitä menetelmiä ja toimintatapoja voi hyödyntää missä tahansa työtehtävässä tai organisaatiossa. Aamupäivän aikana saamien tietojen pohjalta pystyt kyseenalaistamaan nykyistä toimintatapaasi ja luomaan ketteriä rakenteita ja toimintatapoja, jotka tukevat nopealiikkeisen ja sopeutumiskykyisen organisaation luomista. Ketterän toiminnan perusteet keskittyy ketteryyteen nimenomaan ohjelmistotuotannon ulkopuolella.

Läpikäytävät aihealueet: Ketteryys käsitteenä, ketteryyden hyödyt, ketterät toimintatavat ja menetelmät

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat tietää miten ketteryyttä voi hyödyntää omassa työssään esimerkiksi liiketoiminnan kehittämisessä, asiantuntijatyössä tai johtamisessa. Aiempaa osaamista tai kokemusta ketteryydestä ei tarvita.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
14.11.2018
08:30
11:30
Peruutusehdot

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista veloituksetta. Mikäli perut osallistumisesi alle 14 vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta, veloitamme sinulta 50% kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. 

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!