Käytettävyys ja käyttöliittymät - UI/UX Design

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Koulutuksen tarkoituksena on avata UX/UI maailmaa ja sen taustaa, miten menetelmää voi hyödyntää parempien tuotteiden ja IT-pohjaisten työkalujen ja ratkaisujen luomisessa, ja miksi on niin välttämätöntä tulevaisuuden kannalta tuottaa toimivia kokonaisuuksia, ei vain teknisiä ihmeitä. Lisäksi tuodaan esille prosessinäkökulma ja miten sen avulla voidaan luoda lisäarvoa.

Kohderyhmä:

Tekniset ihmiset ja ohjemoijat, projektijohtajat ja työntekijät, IT-alueen asiantuntijat ja johtajat

Hyödyt:

Koulutus selkeyttää UX/UI maailmaa ja antaa käytännön ideoita siihen miten luodaan tehokkaampia kokonaisvaltaisesti toimivia IT-ratkaisuja, ohjelmia, alustoja ja palveluja. Avarramme myös ’aistien maailma’ käsitettä ja miten se voi saada loppukäyttäjän joko rakastumaan, vihaamaan tai olemaan täysin välinpitämätön ohjelmasta ja sen käyttöstä, eli onko luotu tarvittavaa lisäarvoa jotta IT-ohjelma tai ratkaisu voi aidosti menestyä nykymaailmassa.

Sisältö:

  • · Tervetuloa + Intro
  • · UX/UI teoriassa ja käytännössä
  • · User Experience [UX] Workshop, jossa käydään läpi eri esimerkkejä ja kartoitetaan Efficiency and Impact etc
  • · User Interface [UI] Workshop, jossa käydään läpi eri esimerkkejä ja kartoitetaan Design and Delivery etc
  • · UX/UI Optimization Theory, puhutaan siitä, miten UI/UX elävät yhdessä ja erikseen + prosessinäkökulma
  • · UX/UI Optimization workshop, jossa luodaan ryhmissä työkalu ”skeletonit”, joita verrataan toisiinsa tehtävän jälkeen
  • · OHD Traffic Light Platform
  • · Yhteenveto + Q&A

Koulutuksessa käytetään osallistujan omaa tietokonetta.

Tarjoilut ovat omakustanteisia.Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!