KASVUA JA KILPAILUKYKYÄ TEKOÄLYLLÄ

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
KASVUA JA KILPAILUKYKYÄ TEKOÄLYLLÄ, ei tenttiä
1 Kpl
KASVUA JA KILPAILUKYKYÄ TEKOÄLYLLÄ (1 pv), 06.06.2019
1000 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 900,00€
*) ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Tekoälyn kehitys on aikakautemme suurin talouselämää mullistava teknologinen murros. Tekoäly mahdollistaa osaavissa käsissä ennennäkemättömiä kilpailukykyparannuksia. Nämä kilpailukykytekijät ovat jokaisella toimialalla omanlaisensa. Tekoälyn hyödyntäminen vaatii osaamista tekoälyn soveltamisesta toimialan kilpailukykytekijöihin. Paras osaaminen toimialan kilpailukykytekijöistä on organisaation johdolla ja johtavilla asiantuntijoilla.

Tekoälyhankkeiden teknistä ja analyyttistä osaamista voi ostaa ulkoa, mutta organisaation johdon vastuulla on tämän osaamisen johtaminen ja soveltaminen organisaation kilpailukyvyn parantamiseksi. Samalla johto pysyy perillä niistä ehkä hitaasti mutta varmasti tapahtuvista muutoksista, millä tekoäly muuttaa toimialan pelisääntöjä.

Kurssin kuvaus

Tekoälykeskustelua hallitsevat toisaalta algoritmigurut ja toisaalta strategiakonsultit, jotka keskittyvät isoihin makrotaloudellisiin muutoksiin. Tämä kurssi keskittyy alueeseen, joka jää näiden väliin. Johtajat tarvitsevat tietoa, miten heidän tulisi huomioida tekoälykehitys johtamisessaan tässä ja nyt.

Tämä kurssi perustuu kokemuksiin, joilla on viimeisen vuoden aikana koulutettu menestyksekkäästi noin 300 liiketoimintajohtajaa (top 10 -pörssiyritys, MBA-ohjelma ym.).

Tavoitteena on, että osallistujat saavat kurssilta kaksi asiaa avuksi johtamiseen:

  1. Vahva intuitio siitä, mistä tekoälyssä on nykymuodossaan kyse – ilman sukeltamista menetelmien matemaattisiin ja teknisiin yksityiskohtiin.
  2. Edellisen avulla ja muiden alojen esimerkkeihin peilaten käsitys siitä, missä kaikkialla ja miten tekoälyä voi soveltaa parantamaan oman organisaation kilpailukykyä.

Kurssin tarkoitus on antaa osallistujille valmius ottaa ensimmäiset askeleet tekoälykehityksessä ja sen johtamisessa.

 

Kouluttaja:Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
06.06.2019
08:30
16:15
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!