Kansainvälistyminen Amazonin avulla

Kesto: 3 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Kansainvälistyminen Amazonin avulla, ei tenttiä
1 Kpl
Kansainvälistyminen Amazonin avulla (3 pv), 19.03.2019
890 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 890,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Kuinka myydä tuotteitasi kansainvälisillä markkinoilla. Suurimmat ongelmat piilevät toimituksen järjestämisessä, asiakaspalvelun kielimuurissa, laskutuksessa, asiakkaiden hankkimisessa ja palautusten hoitamisessa.

Näihin kaikkiin ongelmiin löytyy kuitenkin yksinkertainen vastaus: Amazon. Maailman suurin verkkokauppa hoitaa kaikki aiemmin mainitut ongelmat puolestasi, halusit sitten myydä missä päin maailmaa tahansa! Amazonilla on yli 300 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa ja sinun on mahdollista tuoda tuotteesi heidän saatavilleen.

Kolmen päivän koulutuksessa käydään läpi vaihe vaiheelta kaikki mitä sinun tulee tietää Amazonissa myymisestä.

Tavoite

Koulutuksen jälkeen sinulla on täysi valmius alkaa myymään tuotteitasi Amazonissa ja saada ne asiakkaiden näkyville. Koulutus on erittäin käytännönläheinen ja PowerPoint -diojen läpikäymisen sijasta keskitytään tekemiseen ja oppimiseen.

Kohderyhmä

  • Yritykset/yrittäjät jotka haluavat viedä tuotteitaan kansainvälisille markkinoille ja haluavat laajentaa myyntiään.

  • Amazon-verkkokaupasta ja kansainvälisestä myynnistä kiinnostuneille.

Esitietovaatimukset

Kurssille ei ole esitietovaatimuksia.

Kouluttaja

Pääkouluttajana toimii Artem Daniliants, joka on LumoLink Digital Oy:n toimitusjohtaja. Digitaalinen markkinointi on hänen erikoisosaamistaan ja hänen luentojaan on katsottu YouTubessa yli miljoona kertaa. Hänellä on usean vuoden kokemus yritysten kansainvälistymisestä ja LumoLinkin toimipisteitä löytyy myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Artem on ollut perustamassa useita verkkokauppoja ympäri maailmaa useilla eri alustoilla.

Kurssimateriaali

Materiaalit ovat englanniksi.

Sertifikaatti

Kurssin osallistujille jaetaan kurssiin osallistumisesta sertifikaatti.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
19.03.2019
09:00
16:00
20.03.2019
09:00
16:00
21.03.2019
09:00
16:00

Kurssi koostuu kolmesta päivästä, ja niistä jokaisena tutustutaan Amazoniin käytännönläheisesti.

1. PÄIVÄ

Käymme läpi suomalaisten yritysten mahdollisuuksia Amazonissa. Päivän tavoitteena on, että osallistuja tietää, miten Amazon toimii, millaisia tuotteita siellä kannattaa myydä ja millä tavoin siellä voi erottua. Käymme läpi myös Amazon markkinapaikkojen eroja (miten myynti Euroopassa eroaa USA:han verrattuna). Tutustumme erilaisiin työkaluihin, joilla voit seurata, miten kilpailijasi tuotteet myy ja mitä avainsanoja hän käyttää.

2. PÄIVÄ

Luomme Amazon-tilin ja viemme tuotteita sinne. Käymme läpi koko prosessin Amazoniin liittymisestä ja mitä Amazon myyjältä vaatii.

3. PÄIVÄ

Keskitymme Amazon-markkinoinnin saloihin. Parannamme tuotteidemme näkyvyyttä ja optimoimme tuotelistauksia. Tutustumme myös erilaisiin työkaluihin, joilla optimointia voi parantaa ja opimme Amazonin metriikkaa ja raportointia.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!