Kanban taulujen (Kanban Board) käyttö asiantuntijatyön ohjauksessa

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Leanissä keskeinen pyrkimys on saada aikaan juohevaa virtausta prosesseissa. Visualisoi työprosessit taulujen avulla. Näet yhdellä silmäyksellä ongelmakohdat ja resurssien kuormituksen. Koulutuksessa käydään läpi Kanban-ohjauksen teoriaa, sovellettavia menetelmiä, Kanban mitoitusta ja esimerkkejä sekä käytännön tason konkreettisia toteutuksia. Osallistujien valmiudet kehittää omien prosessiensa virtautusta nousevat uudelle tasolle.

Oppimismenetelmät. Koulutus on yksipäiväinen ja koostuu alustavista luennoista sekä monipuolisista syventävistä harjoitteista. Osallistujat saavat tiiviin tietopaketin ja työkaluja omien prosessien ohjauksen kehittämiseen.

Kenelle? Koulutus sopii prosessien omistajille, tuotanto- ja palvelupäälliköille, projektipäälliköille, tietohallinnon projektivastaaville, Lean-kehittäjille, kehitysvastaaville, tuotannon suunnittelijoille, auditoijille ja kaikille, jotka haluavat syventävää Lean-koulutusta. 

Tervetuloa koulutukseen!Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
19.03.2019
09:00
16:00

Leanissä keskeinen pyrkimys on saada aikaan juohevaa virtausta prosesseissa. 

Visualisoi työprosessit taulujen avulla. Näet yhdellä silmäyksellä ongelmakohdat ja resurssien kuormituksen. Kanbanin avulla mittaat ja hallinnoit työnvirtaa, vältät turhaa työtä, tehostat ongelmanratkaisua ja päätöksentekoa.

Koulutuksessa käydään läpi Kanban-ohjauksen teoriaa, sovellettavia menetelmiä, Kanban mitoitusta ja esimerkkejä sekä käytännön tason konkreettisia toteutuksia. Osallistujien valmiudet kehittää omien prosessiensa virtautusta nousevat uudelle tasolle.

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!