Kaizen - Jatkuva parantaminen, Lean-toiminnan perusta

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Sertifiointitentti: Kyllä, Tenttikieli: suomi, Tenttityyppi: paperi
Kaizen - Jatkuva parantaminen, Lean-toiminnan perusta + tentti
1 Kpl
Kaizen - Jatkuva parantaminen, Lean-toiminnan perusta (1 pv), 06.11.2018
1 Kpl
Kaizen - Jatkuva parantaminen, Lean-toiminnan perusta Tentti, paperi
590 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 1 062,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Jatkuva parantamisessa koko orgainsaatio, kaikilla tasoilla, osallistuu toiminnan kehittämiseen päivä päivätä paremmaksi. Pienistä puroista muodostuu suuria jokia. Kun Kaizen, systemaattinen jatkuvan parantamisen toiminta, saadaan vauhtiin ja osaksi yrityksen kultuuria,  on kehittyminen jatkuvaa ja innostavaa. Jokainen pääsee tällöin vaikuttamaan tekemiseen ja toteuttamaan parannuksia.

Kehittäminen mielletään usein pitkinä ja kalliina projekteina. Pienten parannusten merkitystä aliarvioidaan. Kun pieniä parannuksia tehdään paljon, niistä syntyy suuri kokonaisvaikutus. Paras tieto ongelmista, kehittämistarpeista ja -ideoista on työn parhailla asiantuntijoilla – niillä jotka työtä tekevät. Tätä valtavaa potentiaalia ei useinkaan osata hyödyntää. Tähän ratkaisuna on systemaattinen jatkuvan parantamisen toiminta - Kaizen.

Koulutuksessa käydään läpi Kaizen-toiminnan perusteet ja kuinka työntekijät saadaan innostumaan oman työn ja työympäristön kehittämisestä. Koulutus antaa osallistujalle käytännöllisiä ja hyväksi todettuja työkaluja jatkuvan parantamisen kulttuurin rakentamiseen ja miten jatkuvan parantamisen toimintatapa saadaan juurrutettua toimintaan niin, että siitä tulee jokapäiväinen tapa toimia ja ajatella.

Koulutuksessa havainnollistetaan asioita esimerkein ja harjoituksin. Opitut asiat testataan lopussa pidettävällä tentillä.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
25.09.2018
08:30
16:00

8:30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

9:00 Koulutus alkaa

Lean

Kaizen - Jatkuva parantaminen

Kehitystarpeiden ja ongelmien tunnistaminen

Kaizen-toiminnan johtaminen

Kaizen-kulttuurin rakentaminen

Kaizen-toiminnan menestystekijät

Kaizen tapahtumat

Lopputentti

16:00 Koulutus päättyy

 

Koulutus pidetään Helsingissä. Paikka tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!