Julkisen sektorin myyntiprosessi kuntoon -workshop

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Julkisen sektorin myyntiprosessi kuntoon -workshop, ei tenttiä
1 Kpl
Julkisen sektorin myyntiprosessi kuntoon -workshop (0.5 pv), 20.11.2018
1 Kpl
Julkisen sektorin myyntiprosessi kuntoon -workshop Materiaali, online
390 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 702,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Julkisia hankintoja koskevat tarjouskilpailut voivat pahimmillaan tuntua pelottavalta ja sekavalta viidakolta, jossa pätevät sen omat lait. Uuden muutoksen prosessiin tuo hankintalain kokonaisuudistus, joka astui voimaan alkuvuodesta 2017. Miten se vaikuttaa yrityksesi myyntitoimintaan? Mitä uutta hankintalain uudistus toi tullessaan? Näihin ja muihin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen Fondian workshopissa.

Hyvin suunnitellulla ja systemaattisella yrityksen sisäisellä myyntiprosessilla, johon kuuluu kunnollinen valmistautuminen ja huolella laadittu tarjous, yrityksesi voi saavuttaa elintärkeitä voittoja sille merkittävissä kilpailutuksissa. Tämän käytännönläheisen koulutuksen aikana käydään läpi, millainen on toimiva yrityksen julkisen sektorin myyntiprosessi.

Tarjouspyynnöt seuraavat omaa kaavaansa ja niitä voi ja on tärkeä opetella lukemaan oikein. Tarjouspyyntökohtaisesti arvioitavaksi tulevat muun muassa se, millä asioilla on merkitystä voittavan tarjouksen valinnassa, mitä valitut hankintamenettelyt mahdollistavat, voiko hankinnan ehtoihin vaikuttaa, mitä kriteereitä valinnassa painotetaan ja – ennen kaikkea – miten laadit juuri sinun yrityksesi parhaan tarjouksen?

Tässä workshopissa saat tarvittavat työkalut tarjouspyyntöjen lukemiseen ja optimoitujen tarjousten laatimiseen. Osallistujat valmistelevat asiantuntijamme avustuksella organisaatiolleen konkreettisen ohjeistuksen myyntiprosessia varten.

Aika: Ti 20.11.2018 klo 8:30-12:00.
Aamiainen ja ilmoittautuminen 8:30. Koulutus alkaa 9:00.
Paikka: Fondia, Lönnrotinkatu 5, 4. krs, Helsinki
Kouluttaja: Ilona Pilkama-Paajanen, Senior Legal Counsel, Fondia
Hinta: 390 eur + alv. (sis. aamupalatarjoilun ja materiaalit)

Tule laittamaan yrityksesi julkisen sektorin myyntiprosessi kuntoon puolen päivän workshopissa. Ilmoittaudu heti - paikkoja on rajoitetusti!

 

Kouluttajana toimii lakimies Ilona Pilkama-Paajanen lakipalveluyritys Fondiasta. Hän on kokenut yritysjuristi, jolla on 15 vuoden kokemus hankintalainsäädäntöön liittyvistä kysymyksistä. Hän on selkeä, käytännönläheinen ja kysytty kouluttaja.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
20.11.2018
08:30
12:00

Workshop-päivä:

  • Ennen koulutusta jokainen osallistuja saa ennakkotehtävän

  • Koulutuksessa käydään läpi, mitä asioita tulee ottaa huomioon tarjousta laadittaessa. Lisäksi osallistujat käyvät läpi eri tapoja, joilla julkisen sektorin myyntiprosessin voi yrityksessä järjestää.

  • Ohjeistuksen laadinta pienryhmissä kouluttajan avustuksella

  • Keskustelua ja päivän yhteenveto

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen saman yhtiön edustaja. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!