3-in-1: ITIL® Intermediate: Service Offerings and Agreements

Kesto: 2.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Tämä koulutus sisältyy ITIL Intermediate Capability-moduuleihin. Kurssilla keskitytään Palvelutarjonnan ja palvelusopimusten (Service Offerings and Agreements) osaamisalue (capability) näkökulmista parhaiden käytäntöjen asiakokonaisuuksiin. Kurssilla käsitellään mm. seuraavat ITIL-prosessit:

 

  • Kysynnänhallinta (Demand Management)
  • Kapasiteetinhallinta (Capacity Management)
  • Saatavuudenhallinta (Availability Management)
  • Tietoturvanhallinta (Information Security Management)
  • Jatkuvuudenhallinta (IT Service Continuity Management)

 

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on vahvat tiedot palvelutarjonnan ja palvelusopimusten laatimisesta ja hyvistä käytännöistä ITILin palveluelinkaarimallin mukaisesti kuvattuna. Kurssi sisältää pääasiassa ITILin service strategy ja service design-kokonaisuuksien prosesseja ja käytäntöjä.

 

Kurssin jälkeen osallistujilla on myös hyvät valmiudet suorittaa ITIL Intermediate Service Offerings and Agreements sertifiointitesti. Läpäisemällä testin osallistuja saa 4 opintopistettä ITIL Expert-sertifiointia varten. ITIL expert-sertifiointiin vaaditaan 22 opintopistettä Intermediate-tasolta.

 

Kurssiin kuuluu kahden päivän luokkaopetus, verkkokurssi ja sertifiointitesti. Hintaan kuuluu opetus, materiaalit ja sertifiointitesti.

 

Kurssin valmentajina toimivat JSM Consultingin kokeneet ja sertifioidut valmentajat.

 

 

Kohderyhmä

Koulutuksen primäärinen kohderyhmä laajasti IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskentelevät henkilöt. Tyypillisiä rooleja ovat prosessin omistajat, kehityspäälliköt, palvelupäälliköt, tietoturvavastaavat, tuotantopäälliköt, projektipäälliköt, konsultit, tietohallintopäälliköt ja –vastaavat.

 

Esitiedot

Kurssille osallistujilta vaaditaan ITIL Foundation-sertifiointi.

 

Kurssimateriaali:

Kurssimateriaali on englanninkielinen ja opetus on suomeksi.

 

ITIL® is a Registered Trade Mark of AXELOS limited.Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!