Johtamiskehitysohjelma

Kesto: 3 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus:

Johtaminen on vaativa taito, johon lisäksi vaaditaan henkistä kanttia kantaa vastuuta ja paineita, sekä karismaa ja olemusta jonka kauttaa inspiroida ihmisiä nauttimaan työstään ja ylitää heidän omat odotukset. Hallinnon rooli on johtajuudessa vuosi vuodelta vähenemässä ja siksi me keskitymme luomaan henkisesti vahvoja ja tietoisia uuden ajan johtajia, jotka sisäistävät sen, että yhtiön tulos ei ole kiinni vain vanhanaikaisista parametreistä kuten tuotosta, vaan siitä miten organisaatio kokonaisuudessaan saadaan toimimaan orgaanisesti yhdessä. Johtajille opetetaan miten johtamistaitoa voi kehittää tähän suuntaan ja mikä sen rooli on orgaanisesti toimivan yhtiön luomisessa. Maailma ei ole enään vain isojen kaavojen ymmärtämistä, ajat muuttuvat ja tänä päivänä ja tulevaisuudessa jokainen, pieninkin osa-alue, voi olla elintärkeä jatkuvuuden kannalta.

Kohderyhmä:

Korkein johto, johtohenkilöt, yrittäjät, tulevat johtajat (high potential)

Hyödyt:

Ohjelma tuo esiin taitoja, joilla aidosti vaikutetaan ihmisiin, se luo henkistä ja psyykkistä tasapainoa ja antaa työkalut johtajalle olla luova, inspiroiva, piristävä ja tietoinen siitä mihin suuntaan yhtiötä tulisi kehittää ja miten. Ohjelma tuo uusia ajattelutapoja ja tehostaa omaa ajatuksen kulkua, sekä selkeytää ja avartaa omaa maailmankuvaa. Kouluttaja määrittelee ohjelman onnistuneeksi, kun johtaja uskoo itseensä ja omaksuu #BeTheChange käsitteen.

Sisältö:

Päivä 1) Leadership Skills Box (Hard and Soft Skills) 

Käydään läpi Johtajan Taitopakki, mitä siihen kuuluu ja miten sitä kehitetään. Lisänä simulaatiopohjaisia harjoituksia, joilla esim. harjoitellaan neuvottelutaitoja, kommunikointitapoja. 

 • Harjoitus, opi tuntemaan oma Skills Box (Hard and Soft Skills)
 • Luento, miksi Soft Skills konsepti on niin tärkeä uuden ajan johtamisessa ja tulevaisuuden menestyvissä yhtiöissä
 • Simulaatioharjoitukset ja niiden analysointi, opitaan käytännön esimerkkien kautta minkälaiset asiat tekevät johtajasta vahvan ja luotettavan
 • Luento, miten kehitän itseäni ja miten minun kannattaisi itseni ja sen kautta organisaation jatkuvaan kehitykseen suhtautua 

Päivä 2) Emotional Intelligence in Leadership (Build Charisma and Inspiration) 

Keskitytään syväjohtamiseen, siihen miten oman arvomaailman kehitys vaikuttaa johtamistaitoon ja miten sillä inspiroidaan ihmisiä. Simulaatioharjoituksilla kohennetaan itsetuntoa ja luodaan tapoja miten omaa karismaa voi vahvistaa.

 • Luento, mikä on Emotional Intelligence käsitteenä ja käytännössä
 • Luento, Emotional Intelligence in Leadership ja miten sillä tuetaan organisaatiota
 • Simulaatioharjoitukset ja niiden analysointi, opitaan käytännön esimerkeillä ja tilanteiden kautta mikä on itsetunnon, inspiraation ja karsiman rooli johtajuudessa, miten siihen voi vaikuttaa, ja keskustellaan siitä miten sitä voi kehittää 
 • Luento, olenko siis tietoinen johtaja? 

Päivä 3) Road to Impact and Change Leadership (My Journey) 

Opitaan johtamisen tärkeimpiä perusteita ja painotetaan osa-alueita, jotka vaikuttavat tuottavuuteen, jatkuvuuteen, tehokkuuteen ja muutoksentekoon.

 • Harjoitus, miten näen oman organisaation ja miten minun tulisi nähdä oma organisaatio, työkaluna OHD Platform
 • Luento, pelko ei kuulu johtamiseen, miten voin olla #BeTheChange ja miksi minun pitäisi?
 • Harjoitus, opi näkemään muutos ympärilläsi ja lukemaan mitä voi odottaa lähitulevaisuudesta, ”making me a reactive and strategic leader”
 • Luento, mikä on yhtiön luuranko ja miten päästään ‘Seamless Lean’ tilaan Fusion-Ops periaatteiden kautta 
 • Luento, miksi tietoinen ja laajan kokonaiskuvan omaava johtaja pärjää paljon paremmin kuin vanha ei dynaaminen roolipohjaiseen ajatteluun takertuva johtaja

Koulutuksessa käytetään osallistujan omaa tietokonetta.

Tarjoilut ovat omakustanteisia.Ohjelma

Aikataulu:

11.4.2019

25.4.2019

9.5.2019

Päivien kesto on klo 9-16.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!