Johdon Lean Six Sigma Champion koulutus

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Johdon Lean Six Sigma Champion koulutus, ei tenttiä
1 Kpl
Johdon Lean Six Sigma Champion koulutus (1 pv), 11.09.2018
690 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 586,50€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Champion koulutus havahduttaa; ”Onko laatumme kansainvälisellä kilpailukykyisellä tasolla”? Sekä antaa ymmärryksen prosessijohtamisesta ja siitä “Miksi ottaa käyttöön Lean Six Sigma menetelmät” sekä mitä ja kuinka suurta hyötyä saavutetaan oikeaoppisella Lean Six Sigman soveltamisella. Champion koulutuksessa esitellään useita referenssejä Lean Six Sigma toimintatavan tuloksena saavutetuista taloudellisista hyödyistä erilaissa yhtiöissä.
Champion koulutus kasvattaa ymmärrykseen Lean Six Sigman perusteista kuten: Mitä Lean ja Six Sigma itse asiassa tarkoittavat?  Mitä prosessin kyvykkyys ja prosessin Sigma taso tarkoittavat?. Mikä on kansainvälisesti korkea vertailukelpoinen laatutaso?. Koulutus antaa lyhyen katsauksen mitä ovat Lean ja Six Sigma ”työkalut”.

Kohderyhmä:
Johdon Champion koulutus on tarkoitettu yhtiön tai organisaation kaikille johto- ja esimiestasoille, presidentistä, toimitusjohtajista, varatoimitusjohtajista, funktioiden, prosessien ja IT:n tulosvastuullisiin päälliköihin.
Suurin hyöty saavutetaan kun ensin koulutetaan ylin johto, ja kaikki johtoryhmän jäsenet tulevat yhdessä Champion koulutukseen. Isommissa yrityksissä tai organisaatioissa on hyvä kouluttaa kukin johtoryhmä kerrallaan.

Toteutus ja sisältö hyötyinä:
Champion koulutus tapahtuu yhden päivän lähikoulutuksena.
Kouluttaja on sertifioitu Lean Six Sigma Master Black Belt ja Lean Master. Kouluttajalla on yli 17 vuoden kokemus Lean ja Lean Six Sigma menetelmien soveltamisesta kansainvälisellä tasolla.

Hyödyt:
Antaa ymmärryksen kuinka data muunnetaan todelliseksi informaatioksi, niin että päätöksiä ei enää tehdä pelkkien laskettujen keskiarvojen perusteella, jotka saattavat antaa vain hetkellisen kuvan prosessin normaalista hajonnasta, eli kohinasta, eivätkä ole todellisia signaaleja. Opit varomaan, että et tee päätöksiä prosessin kohinan eli normaalin hajonnan perusteella.
Opit tietämään kuinka prosessin kyvykkyys määritellään todella oikein.

Saat ideoita kuinka valita asianmukaiset parannusprojektit projektiportfolioon ja sitten valita ko portfolio listasta sopivat parannusprojektit Green Belt ja myöhemmin Black Belt kandidaateille, tai Lean Expert kandidaateille ja myös mitä kriteerejä käyttää kun valitsee parhaiten soveltuvat ”vyö kandidaatit” jotka toteuttavat ko parannusprojektin osana Lean Six Sigma tai Lean Expert koulutustaan.

Championit oppivat Lean ja Lean Six Sigma menetelmän ”kielen” ja perusteet, joten heillä on hyvä valmius ymmärtää ja ohjata sisäisiä Lean agentteja, Lean Six Sigma Green Belt ja Black Belt kandidaatteja bisnes näkökulmasta heidän parannusprojektiensa toteutuksessa.
Saavuttaa ymmärrys siitä, kuinka tärkeää on ylimmän johdon näkyvä tuki Leanin ja Lean Six Sigman toteutuksen menestykselle, samoin osoittaa tärkeyden sopivan tasoiselle Lean Six Sigma infrastruktuurille.

Opit kuinka prosessin läpimenoaika pitenee (tai saadaan lyhennettyä) keskeneräisen työn, resurssien kuormitusasteen, prosessin vaihtelun (hajonnan), vikojen lukumäärän ja pullonkaulojen funktiona, jotka kaikki nivoutuvat yhteen. Opit miksi virtaustehokkuus on ensisijainen tekijä resurssitehokkuuden asemesta jouhevan nopeamman prosessin läpimenoajan saavuttamisessa.

 Ohjelma

Toteutus: 11.9.2018 klo 9:00-16:00

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!